Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέες εικόνες σοκ από το τροχαίο δυστύχημα – Σκοτώθηκαν πατέρας και γιος – Οι εικόνες της τραγωδίας [pics, vids]

Θεσσαλονίκη

– Σοκαρισμένη η Θεσσαλονίκη από το νέο φοβερό δυστύχημα στο κέντρο της πόλης
– Τρεις οι νεκροί της ανείπωτης τραγωδίας μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο
– Συνελήφθη ο Γερμανός οδηγός του αυτοκινήτου που φέρεται να προκάλεσε το κακό
– Πολύ σκληρές εικόνες λίγα λεπτά μετά τη σύγκρουση των δύο μηχανών με το ΙΧ

Το πολύνεκρο τροχαίο στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε στις 03.00 τα ξημερώματα, στο κέντρο της πόλης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο (συμβολή οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Βασ. Γεωργίου). Τρεις άνδρες έχασαν τη ζωή του και μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά ύστερα από σύγκρουση δύο δίκυκλων μηχανών με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκροί είναι οι δύο οδηγοί των μηχανών, 22 και 28 ετών, όπως επίσης ένας ακόμη επιβάτης της μίας μηχανής, άγνωστης μέχρι στιγμής ηλικίας. Επίσης, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» μία 18χρονη, που επέβαινε στην άλλη μηχανή.

Σκοτώθηκαν πατέρας και γιος

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δύο μηχανές με τα τέσσερα άτομα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Το αυτοκίνητο με οδηγό έναν 67χρονο έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά. Οι μηχανές “καρφώθηκαν» με μεγάλη ταχύτητα στο πλάι του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους οι επιβαίνοντες στη μια μηχανή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους νεκρούς, είναι πατέρας και γιος που βρίσκονταν στην ίδια μηχανή.

Ο 67χρονος Γερμανός οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, συνελήφθη και ανακρίνεται από την Τροχαία. Οι επιβαίνοντες στη δεύτερη μηχανή ένας νεαρός άνδρας 28 ετών και μια 18χρονη κοπέλα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Δυστυχώς εκεί εξέπνευσε ο 28χρονος οδηγός της μηχανής, ο οπίος σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη σύγκρουση είχε διαμελιστεί.

ΘΘεσσαλονίκη τροχαίο νεκροί Θεσσαλονίκη τροχαίο νεκροί

Πως έγινε το φοβερό δυστύχημα

Στο ΙΧ που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο επέβαινε ένας Γερμανός οδηγός με τη σύζυγό του, που κατευθύνονταν από τη Θεσσαλονίκη στην Χαλκδική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποφάσισε να στρίψει αριστερά χωρίς να βγάλει φλας με αποτέλεσμα οι άτυχοι οδηγοί των μηχανών να μην προλάβουν να αντιδράσουν. Στην επόμενη εικόνα βλέπετε πως έγινε το κακό…

Αγωνία για την 18χρονη που τραυματίστηκε

Κρίσιμο για την κατάσταση της υγείας της 18χρονης, που τραυματίστηκε τα ξημερώματα σε τροχαίο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι το επόμενο 24ωρο. «Η κοπέλα φέρει παρά πολλές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο» δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου «Γ. Παπανικολάου» όπου νοσηλεύεται η νεαρή, Κωστάς Εμμανουηλίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM». Ο κ. Εμμανουηλίδης είπε ότι «η αιμορραγία έχει ελεγχθεί, τα ζωτικά όργανα της κοπέλας δεν έχουν επηρεαστεί και υπάρχει ελπίδα, αλλά η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, η νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του Νοσοκομείου, όπου γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στον θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα. Η κοπέλα παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο.

Οι εικόνες στο σημείο της τραγωδίας

Το πρώτο φως της ημέρας αποκάλυψε τις εικόνες της τραγωδίας. Συνεργεία του δήμου προσπαθούν να καθαρίσουν το δρόμο και να απομακρύνουν τις άμορφες μάζες σιδερικών.

Οι έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη…

Πηγή: thestival.gr, life-events.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις