Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέες καταγγελίες για τον 56χρονο που προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του 16χρονη

Θεσσαλονίκη: Νέες καταγγελίες για τον 56χρονο που προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητό του 16χρονη

Σε τουλάχιστον άλλα δυο περιστατικά φέρεται να εμπλέκεται ο 56χρονος που χθες στις Συκιές προσπάθησε να βάλει στο αυτοκίνητο του 16χρονη, όταν αυτή πήγαινε στο σχολείο της.

Σύμφωνα με μαρτυρία 26χρονης, στο grtimes.gr, ο 56χρονος έχει παρενοχλήσει την ίδια στο κατάστημά της πάνω από μια φορές. Αυτή τη φορά ο φερόμενος ως δράστης κυκλοφορούσε με μηχανάκι, τις πινακίδες του οποίου έχει δώσει η νεαρή στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την ίδια, σταματούσε συχνά έξω από το κατάστημα, το οποίο βρίσκεται στην περιοχή της Ανδρέα Παπανδρέου στη Νεάπολη και την παρενοχλούσε. Η 26χρονη μπόρεσε να τον αναγνωρίσει από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευθεί, ενώ την πρώτη φορά που την ενόχλησε, φορούσε τα γυαλιά στο ίδιο σημείο όπως και στη φωτογραφία.

Παράλληλα μια δεύτερη κοπέλα μέσω του Instagram γνωστοποίησε ότι ο ίδιος άντρας προσπάθησε να την βάλει στο αυτοκίνητο του χθες το πρωί γύρω στις 8:20. Σύμφωνα με την ίδια, αρχικά ρώτησε τον άντρα πληροφορίες γιατί είχε χαθεί και αυτός προσφέρθηκε να την πάει με το αυτοκίνητο του.

Η κοπέλα αρνήθηκε και ο άντρας άρχισε να της μιλάει χυδαία. Ο 56χρονος αφού ακολούθησε την κοπέλα σε ένα στενό την προσέγγισε παραπλεύρως και της φώναζε επιθετικά να μπει μέσα στο αυτοκίνητο κάνοντας απόπειρα να την αρπάξει.

Η δίωξη στον 56χρονο

Ποινική δίωξη για δυο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας στον 56χρονο. Κατηγορείται για απόπειρα παράνομης βίας και απειλή. Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας (31/5) και η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών ήταν άμεση και αποτελεσματική. Έχοντας στα χέρια τους το βιντεοληπτικό υλικό που έδειχνε τον 56χρονο κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του και να τον συλλάβουν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις