Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νέες μαρτυρίες για το μικρό αγοράκι που έπεσε σε βόθρο και σκοτώθηκε – Οι τελευταίες στιγμές

Θεσσαλονίκη: Νέες μαρτυρίες για το μικρό αγοράκι που έπεσε σε βόθρο και σκοτώθηκε – Οι τελευταίες στιγμές

Η Θεσσαλονίκη παραμένει συγκλονισμένη από την ανείπωτη τραγωδία στα Νέα Μάλγαρα. Τι ανέφερε κάτοικος της περιοχής που είδε το αγγελούδι, λίγο πριν το τραγικό συμβάν…

«Φως» στις συνθήκες υπό τις οποίες το 18μηνο αγοράκι έχασε τη ζωή του, όταν έπεσε σε ανοιχτό βόθρο, έξω από το σπίτι των παππούδων του, στα Νέα Μάλγαρα Θεσσαλονίκης, επιχειρεί να δώσει η έρευνα των τοπικών αστυνομικών αρχών. Για το συμβάν ενημερώθηκε η εισαγγελέας, η οποία έδωσε από χθες εντολή στην αστυνομία να συλλέξει το προανακριτικό υλικό.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 37χρονη μητέρα άφησε το παιδί στους παππούδες για να πάει στον οδοντίατρο. Όταν οι παππούδες αντιλήφθηκαν ότι χάθηκε το αγοράκι, ξεκίνησαν να ρωτούν στη γειτονιά, γι’ αυτό και δεν ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές. Η μητέρα του επέστρεψε στο σπίτι 40 λεπτά αργότερα και ξεκίνησε να ψάχνει το παιδί ειδοποιώντας παράλληλα την Αστυνομία.

Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί αλλά και πυροσβέστες, καθώς υπήρξαν ενδείξεις ότι το αγγελούδι μπορεί να είχε πέσει μέσα σε βόθρο. Όπως έγινε γνωστό στο φρεάτιο της αποχέτευσης υπήρχαν δύο σίδερα τα οποία βρέθηκαν να είναι λυγισμένα και με αίματα.

Αμέσως όλοι κατάλαβαν ότι το 18 μηνών αγοράκι είχε πέσει μέσα και ξεκίνησε μια αγωνιώδης διαδικασία για την ανάσυρσή του. Δυστυχώς, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, με την είδηση του θανάτου του να προκαλεί σοκ και να γεμίζει θλίψη τόσο την οικογένεια, όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Όσο για τον 50χρονο πατέρα του παιδιού, βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι και εκείνη την ώρα επέστρεφε  από την Αθήνα. Κάτοικος της περιοχής που μίλησε στον ΑΝΤ1 είπε πως λίγη ώρα πριν το τραγικό συμβάν είχε δει το αγγελούδι να παίζει στο συγκεκριμένο σημείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις