Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Νεκρός από φωτιά στο σπίτι του – Δεν μπορούσαν να ανοίξουν την θωρακισμένη πόρτα του διαμερίσματος

Θεσσαλονίκη: Νεκρός από φωτιά στο σπίτι του – Δεν μπορούσαν να ανοίξουν την θωρακισμένη πόρτα του διαμερίσματος

Νέα στοιχεία και εικόνες για την τραγωδία από φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός από τους πυροσβέστες…

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι στη Θεσσαλονίκη, μετά τη φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Ένας άντρας εντοπίστηκε νεκρός στο σαλόνι του σπιτιού. Οι πυροσβέστες αναγκάστηκαν να μπουν στο διαμέρισμα από παράθυρο, καθώς δεν μπορούσαν να ανοίξουν την θωρακισμένη πόρτα που είχε τοποθετήσει. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί, με τις σχετικές έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πιο αναλυτικά, ο άτυχος άντρας ανασύρθηκε νεκρός ύστερα από φωτιά που ξέσπασε το πρωί σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Μαυρομιχάλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Κατά την επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς οι πυροσβέστες εντόπισαν τη σορό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για τοξικομανή κοντά στα 50, που εγκλωβίστηκε στο σπίτι που έμενε.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τα αίτια της φωτιάς βρίσκονται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να ανοίξουν την θωρακισμένη πόρτα του διαμερίσματος και αναγκάστηκαν να μπουν από παράθυρο.

Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός στο σαλόνι του σπιτιού. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, σε πολυκατοικία στην περιοχή της Μαρτίου, επί της Μαυρομιχάλη στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν δύο υδροφόρα οχήματα με έξι άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που κατάφεραν να την σβήσουν. Οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις