Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκοψε την κορδέλα του σούπερ μάρκετ «Μασούτης» στο αεροδρόμιο

Θεσσαλονίκη: Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκοψε την κορδέλα του σούπερ μάρκετ «Μασούτης» στο αεροδρόμιο

Μετά από επένδυση 700.000 ευρώ, το σούπερ μάρκετ «Μασούτης» ξεκίνησε τη λειτουργία του, στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Πότε θα είναι ανοιχτό και ποια δυνατότητα παρέχεται στους πελάτες…

Την κορδέλα των εγκαινίων του καταστήματος της αλυσίδας “Μασούτης” στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” έκοψε το πρωί  ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.

Toν Υπουργό υποδέχθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας και πρόεδρος του ΕΒΕΘ κ. Ιωάννης Μασούτης, μαζί με διευθυντικά στελέχη της επιχείρησης, To κατάστημα, ξεκίνησε να λειτουργεί στις 11 Σεπτεμβρίου, σαν αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρείας “Μασούτης“με την Fraport αφού για πρώτη φορά δημιουργήθηκε ένα σούπερ μάρκετ μέσα σε χώρο αεροδρομίου.

Για τη δημιουργία του η εταιρεία “Μασούτης” επένδυσε 700.000 ευρώ και το φιλόδοξο στόχο υλοποίησης ενός πρωτοπόρου concept. Το κατάστημα στο αεροδρόμιο δημιουργήθηκε στο πρότυπο των convenience stores, για να εξυπηρετεί όποιον ταξιδεύει για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους, για τουρισμό, για αναψυχή.

Το κατάστημα, που βρίσκεται στο χώρο των αφίξεων, στην έξοδο “2”, λειτουργεί όλη μέρα, συνεχόμενα από 07.00 το πρωί μέχρι 11 το βράδυ. Στα 93 τ.μ. του καταστήματος υπάρχουν  2.500 κωδικοί προϊόντων και αν καταναλωτής κάνει την παραγγελία από εδώ, μπορεί να την παραλάβει σπίτι του.

Δείτε στο βίντεο του grtimes.gr, τις δηλώσεις του διευθυντή Πωλήσεων της εταιρείας «Μασούτης» κ. Γιάννη Συμεωνίδη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις