Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χόρεψε τανγκό στο γάμο της κόρης του – Δείτε τη νύφη να λάμπει από ευτυχία

Θεσσαλονίκη: Ο Ευάγγελος Βενιζέλος χόρεψε τανγκό στο γάμο της κόρης του – Δείτε τη νύφη να λάμπει από ευτυχία

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος πάντρεψε την κόρη του Ελβίρα, στη Θεσσαλονίκη και οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στη δεξίωση έκαναν γρήγορα το γύρο των social media. Ο γάμος ήταν παραμυθένιος…

Ο γάμος στη Θεσσαλονίκη ήταν πανέμορφος και ο Ευάγγελος Βενιζέλος έδειχνε συγκινημένος από την πρώτη στιγμή. Η κόρη του, Ελβίρα ντύθηκε νύφη και ο πατέρας της, την συνόδευσε στα σκαλιά της εκκλησίας. Εκεί που περίμενε ο γαμπρός. Οι εικόνες από το μυστήριο και τα όσα έγιναν στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της δεξίωσης, έγιναν θέμα σε τηλεοπτικές εκπομπές και έκαναν το γύρο του διαδικτύου.

O γάμος έγινε το Σάββατο (02-07-2022) στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, και τη νύφη συνόδεψε συγκινημένος ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος. Δίπλα τους, πανευτυχής και η μητέρα της νύφης, Λίλα Μπακατσέλου.

Ακολούθησε γαμήλια δεξίωση στους κήπους του Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης, όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος χόρεψε με την κόρη του ένα τανγκό και το τραγούδι «Κάποιες φορές» του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου. Παρόντες, μεταξύ άλλων, στο μυστήριο ήταν οι συγγενείς και οι φίλοι των οικογενειών, ενώ φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στα social media.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018. Η Ελβίνα Βενιζέλου έχει σπουδάσει Νομική στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Γιώργος Παπαϊωάννου είναι κτηνίατρος.

Το ζευγάρι μετρά τέσσερα χρόνια σχέσης. Η Ελβίνα Βενιζέλου έχει σπουδάσει Νομική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, συνέχισε τις σπουδές της παρακολουθώντας ένα πρόγραμμα stage στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο Λουξεμβούργο και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Τζορτζτάουν, αποκτώντας ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Γαμπρός και νύφη έλαμπαν από ευτυχία και έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, δίπλα σε συγγενείς και καλούς φίλους. Το ίδιο και ο Ευάγγελος Βενιζέλος που και για τον ίδιο, το περασμένο Σάββατο ήταν μια μέρα ξεχωριστή…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις