Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο Γιώργος Θεοφάνους δεν πλήρωνε ποτέ στα διόδια και του ήρθε πρόστιμο 22.000€ (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Mega
ΦΩΤΟ από Τηλεόραση Mega

O οπαδός του κινήματος ”Δεν Πληρώνω”, πέρασε χωρίς να πληρώσει τα διόδια της Εγνατίας 178 φορές – Όταν είδε το ”ραβασάκι” της εφορίας του κόπηκαν τα γόνατα, όπως λέει…

Σε απόγνωση έχει περιέλθει ο Γιώργος Θεοφάνου, ένας άνεργος συμβασιούχος αρχαιολόγος, ο οποίος καλείται να καταβάλλει σχεδόν 22.000 ευρώ για διελεύσεις από σταθμούς διοδίων στην Εγνατία, που δεν πλήρωνε επί τρία χρόνια, όντας οπαδός του κινήματος “Δεν Πληρώνω”. Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοφάνου καλείται να καταβάλλει το ποσό για τις  178 παραβάσεις που του χρεώθηκαν από την εταιρεία που διαχειρίζεται τα διόδια στην Εγνατία, συν τις προσαυξήσεις, με αποτέλεσμα να βρίσκεται αντιμέτωπος με χρέος ύψους 21.787 ευρώ!

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στο Mega, πριν από μερικές ημέρες έλαβε ατομική ειδοποίηση από την εφορία να πληρώσει 8.400 ευρώ έως τις 29 Φεβρουαρίου. Σε περίπτωση που δεν καταβάλλει τα χρήματα απειλείται με κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών, ακόμη και του σπιτιού του.

Ο κ. Θεοφάνου ξεσπά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως αναφέρει το κόμμα στήριζε το κίνημα “Δεν Πληρώνω” μόνο όσο καιρό ήταν στην αντιπολίτευση. “Έκανα λάθος ίσως στο ότι πιστεύαμε ότι όταν θα βγει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, αυτή θα άλλαζε τους νόμους και αυτά τα κινήματα θα δικαιώνονταν”, τονίζει μεταξύ άλλων.

Ο συμβασιούχος αρχαιολόγος βρίσκεται σε απόγνωση, αφού από τον περασμένο μήνα είναι άνεργος, έχει δύο ανήλικα παιδιά και κάθε μήνα καταβάλλει διατροφή 500 ευρώ στην εν διαστάσει σύζυγό του, η οποία ζει με τα παιδιά του στην Ιταλία και είναι επίσης άνεργη. Ο ίδιος ζητάει να πληρώσει μόνο το αντίτιμο των διελεύσεων και όχι τις προσαυξήσεις, καθώς δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποπληρώσει όλο το χρέος.

Πηγή: Τηλεόραση Mega

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε