Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο καθρέφτης στο σπίτι δεν βρισκόταν τυχαία σε αυτό το σημείο – Η στιγμή που οι πάντες μένουν άφωνοι (video)

Θεσσαλονίκη: Ο καθρέφτης στο σπίτι δεν βρισκόταν τυχαία σε αυτό το σημείο – Η στιγμή που οι πάντες μένουν άφωνοι (video)

Ένας καθρέφτης σε σπίτι της Θεσσαλονίκης έκρυβε ένοχα μυστικά και άγνωστες αλήθειες. Το βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα…

Στη σύλληψη ενός 33χρονου άνδρα προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου καθώς μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε κρυμμένος, πίσω από επιτοίχιο καθρέφτη, ειδικός χώρος στον οποίο καλλιεργούσε 11 φυτά κάνναβης.

Τα παραπάνω φυτά κατασχέθηκαν, όπως και ο ειδικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια τους (ηλεκτρονικοί μετρητές οξύτητας και ποιότητας χώματος, σύστημα εξαερισμού, χρονοδιακόπτες κ.α.). Επίσης, κατασχέθηκαν 318 γραμμάρια κάνναβης, 65 γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, πλήθος νάιλον συσκευασιών, μία ξιφολόγχη με τη θήκη της και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις