Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ξεφουρνίζει τυρόπιτες και ξεσπάει! Ο κορονοϊός, οι μάσκες και το ουίσκι (Βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ξεφουρνίζει τυρόπιτες και ξεσπάει! Ο κορονοϊός, οι μάσκες και το ουίσκι (Βίντεο)

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε νέο ρόλο στη Θεσσαλονίκη. Ως ιδιοκτήτης μίνι μάρκετ υποδέχεται την κάμερα και δίνει συνέντευξη πίσω από τον πάγκο που εργάζεται…

“Στη ζωή μου έχω μάθει να δουλεύω. Είμαι εδώ από τις 04.00 για να βγάλουμε τις τυρόπιτες στην ώρα τους. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στους πολιτικούς και να τους πω, ότι πρέπει να μάθουν να δουλεύουν” είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και συνέχισε: “Πλήρωσα τις αλήθειες που έλεγα για τα εθνικά μας θέματα και πολλά άλλα”.

Κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης ο κόσμος συνέχιζε να μπαίνει στο κατάστημα του άλλοτε νομάρχη. “Παραμένω άρχοντας μέσα στην κοινωνία όμως ο πόνος είναι πολύ μεγάλος για αυτά που έχω τραβήξει από δικούς μου ανθρώπους. Θα σέρβιρα τους πολιτικούς, ακόμα και τον κύριο Μπουτάρη, απλώς δεν έχω ουίσκι. Αν ερχόταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα του ζητούσα να αποκαταστήσει την αδικία που έγινε σε βάρος μου και όλο το μαγαζί θα ήταν δικό του”.

Από το μενού δεν έλειψαν και οι αναφορές στη μάχη με τον κορονοϊό. “Πρέπει να σώσουμε την οικονομία. Να βγάλουμε τις μάσκες και να κοιτάξουμε τον κορονοϊό στα μάτια” είπε και έβγαλε τη μάσκα που φορούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Όπως είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, η δουλειά πηγαίνει περίφημα. “Οι μισές τυρόπιτες είχαν πουληθεί στις 05.30 και ο κόσμος όπως βλέπετε συνεχίζει να μπαίνει στο νέο μας κατάστημα”. Στο μίνι μάρκετ του Παναγιώτη Ψωμιάδη, με κάθε αγορά ο πελάτης μπαίνει σε μία κλήρωση, μιας δωροεπιταγής 30 ευρώ, στο τέλος του μήνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως, που ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, εμφανίζεται να πουλάει πράγματα… Θυμίζουμε ότι 2015 πούλαγε παπούτσια και παντόφλες…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις