Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο πιο «γλυκατζής» διαρρήκτης – Βίντεο από το χτύπημα σε ζαχαροπλαστείο

Θεσσαλονίκη: Ο πιο «γλυκατζής» διαρρήκτης – Βίντεο από το χτύπημα σε ζαχαροπλαστείο

Ο διαρρήκτης μπαίνει στο ζαχαροπλαστείο στη Θεσσαλονίκη και οι κινήσεις του καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας του καταστήματος…

“Γλυκατζής” διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη, υπέκυψε στον πειρασμό και φεύγοντας από το ζαχαροπλαστείο, που είχε μπει πήρε και μια πάστα φλώρα. Το χτύπημα καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας του καταστήματος με τους ιδιοκτήτες να εμφανίζονται έντονα προβληματισμένοι. Το τελευταίο διάστημα έχουν βρεθεί 3 φορές στο στόχαστρο κουκουλοφόρων που κλέβουν και αφήνουν πίσω τους ζημιές. Ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας στην περιοχή, καθώς βλέπουν πως τα μέτρα που έχουν πάρει δεν στέκονται αρκετά για την προστασία τους.

Την είδηση σχολίασαν οι ιδιοκτήτες του αρτοζαχαροπλαστείου της Άνω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, δίπλα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καταστήματος. O δράστης προκάλεσε φθορές στο κατάστημα, άρπαξε τα χρήματα από την ταμειακή, όμως πήρε και τη γυάλινη πιατέλα που είχε μέσα της το λαχταριστό γλυκό.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι ήταν η τρίτη φορά που τους κλέβουν και πως ο διαρρήκτης τρύπωσε στο κατάστημα στις 04:30 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής 17 Νοεμβρίου.

Μάλιστα κλωτσούσε επί επτά λεπτά την πόρτα για να παραβιάσει την είσοδο, με αποτέλεσμα να πέσει η γυψοσανίδα, ενώ δεν πτοήθηκε, ούτε από τον συναγερμό που άρχισε να χτυπάει ξυπνώντας τους περίοικους.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις