Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ο χορός του Ψινάκη, η ατάκα Μπουτάρη και η πρόταση γάμου που συζητήθηκε – Η έλευση του 2018!

Θεσσαλονίκη: Ο χορός του Ψινάκη, η ατάκα Μπουτάρη και η πρόταση γάμου που συζητήθηκε – Η έλευση του 2018!

Η Θεσσαλονίκη γιόρτασε την έλευση του 2018 και ορισμένα στιγμιότυπα κέντρισαν τα βλέμματα. Εντυπωσιακές εικόνες από χιλιάδες πυροτεχνήματα…

Με ένα απίστευτο στιγμιότυπο πάνω στην σκηνή της πλατείας Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε το 2017! Ο Νίκος έκανε πρόταση γάμου στην Νατάσα με τον Γιάννη Μπουτάρη να τους υπόσχεται ότι θα τους παντρέψει.

Το νεαρό ζευγάρι παρουσία της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και της Βούλας Πατουλίδου που ήταν πάνω στην σκηνή, έκανε όλο το τελετουργικό ενώ όταν η Νατάσα είπε το “ναι” έδωσαν ένα θερμό φιλί με τον Γιάννη Μπουτάρη να τους στέλνει σπίτι για τα… περαιτέρω.

Πρόταση γάμου σε απευθείας μετάδοση

Το κέντρο της Θεσσαλονικής και συγκεκριμένα η πλατεία Αριστοτέλους “πλημμύρισε” από κόσμο για την αλλαγή της χρονιάς, με πολλά πρόσωπα από τον πολιτικό κόσμο να δίνουν το “παρών”. Μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χόρεψε μαζί μαζί με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και άλλαξε χρονιά με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

“Δυο rock τρελό δήμαρχοι γιορτάζουν που τους μπήκε χαρούμενα…η χρονιά!!!” έγραψε ο κ. Ψινάκης στο λογαριασμό του στο instagram.

“Καλή Χρονιά από την πιο όμορφη πλατεία της πιο ωραίας πόλης στην Ελλάδα! Χρόνια πολλά σε όλους!!” ανέφερε στο μήνυμά του ο κ. Τζιτζικώστας.

https://www.instagram.com/p/BdYk8LVn1EM/?taken-by=iliaspsinakis

Τα πυροτεχνήματα για την έλευση του 2018

Έγινε η νύχτα ημέρα από τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που έλαμψαν στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, για την υποδοχή του νέου έτους, σε ένα φαντασμαγορικό σόου για τους Θεσσαλονικείς και τους επισκέπτες της πόλης.

Περισσότερα από 5.000 πυροτεχνήματα, χορηγία του ΕΒΕΘ, εκτοξεύθηκαν σε ύψος 20 μέτρων, με «άνοιγμα» 250 μέτρων, χαρίζοντας ένα υπερθέαμα στους Θεσσαλονικείς που είχαν την τύχη να τα παρακολουθήσουν.

Η ρίψη των πυροτεχνημάτων έγινε από θαλάσσης, στο ύψος της Πλατείας Αριστοτέλους ενώ η βροχή πυροτεχνημάτων έγινε ορατή από πολλές περιοχές της πόλης.

Πηγή: voria.gr, thessnews.gr, thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις