Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οι γερανοί ξανάρχονται – Κυκλοφοριακά εμφράγματα στο κέντρο (video)

Θεσσαλονίκη: Οι γερανοί ξανάρχονται – Κυκλοφοριακά εμφράγματα στο κέντρο  (video)

Μέρα με τη μέρα το lockdown που επιβλήθηκε για τον περιορισμό του κορονοϊού, μας αποχαιρετά και οι ρυθμοί στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης επιστρέφουν στην κανονικότητα…

Έτσι μαζί με το μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Τσιμισκή, την Βασιλίσσης Όλγας και την Εγνατία, επιστρέφει και η παράνομη στάθμευση, αλλά και το βασικό μότο των οδηγών, «πέντε λεπτά θα αφήσω εδώ το αμάξι, μια δουλίτσα θα κάνω και επιστρέφω».

Επειδή ωστόσο καθημερινά, η εικόνα γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη, ειδικότερα τις πρώτες πρωινές ώρες, οι γερανοί της Τροχαίας ξανάρχονται προκειμένου να βάλουν μια τάξη και να σταματήσουν τις παρακωλύσεις της κυκλοφορίας.

Ειδικά όσοι οδηγοί επιλέγουν να σταθμεύσουν το αυτοκίνητό τους εντός της λεωφορειογραμμής, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα γι’ αυτούς, καθώς αν δεν ανταποκριθούν στην πρώτη προειδοποίηση του τροχονόμου, τότε το αμάξι τους απομακρύνεται με τη χρήση του γερανού.

Όπως και να έχει, η κυκλοφορία μέρα τη μέρα αυξάνεται ειδικά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με μεγάλα μποτιλιαρίσματα και σημειωτόν, καθώς πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να μεταβούν όπου χρειάζεται με το ΙΧ τους, παρά να χρησιμοποιήσουν ακόμη της δημόσιες συγκοινωνίες. Δείτε το βίντεο του grtimes.gr…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις