Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Οριστικά σφραγισμένο το πρατήριο καυσίμων για νοθεία – Κλειστό για 10 ημέρες

Θεσσαλονίκη: Οριστικά σφραγισμένο το πρατήριο καυσίμων για νοθεία – Κλειστό για 10 ημέρες

Στη Θεσσαλονίκη οριστικά σφραγισμένο για το επόμενο 10ημερο θα παραμείνει το πρατήριο καυσίμων για νοθεία. «Δεν πειράζει, εμείς θα ξανανοίξουμε με τις καλύτερες τιμές», απαντά ένας από τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης.

Η έκδοση προσωρινής διαταγής κατά του σφραγίσματος του πρατηρίου καυσίμων στη Θεσσαλονίκη, δε συνέβη με αποτέλεσμα να οριστεί δικάσιμος για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων σε 15 ημέρες. Αυτό το γεγονός σημαίνει ότι το λουκέτο στην επιχείρηση θα έχει παρέλθει πέντε ημέρες νωρίτερα, άρα και τα ασφαλιστικά μέτρα δεν θα έχουν κανένα νόημα εκτέλεσης.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη (06.07.2022) στην περιοχή της Γεωργικής Σχολής στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, το συγκεκριμένο πρατήριο σφραγίστηκε, λόγω νοθείας που εντοπίστηκε μετά από εξέταση δείγματος.

Όπως εξήγησε στο GRTimes o εκ των ιδιοκτητών του πρατηρίου, Παναγιώτης Πατσούρης, «πρόκειται για μία προκλητική πρακτική που έχει ως στόχο τη διαπόμπευση των πρατηρίων. Δεν πειράζει, εμείς θα ξανανοίξουμε με τις καλύτερες τιμές καθώς ο κόσμος της Θεσσαλονίκης μας γνωρίζει και ξέρει ότι τα καύσιμα μας δεν είναι νοθευμένα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις