Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Παιδιά όλα καλά κερδίσαμε» – Αμετανόητος ο πατέρας του μαθητή που δεν κάνει self test

Θεσσαλονίκη: «Παιδιά όλα καλά κερδίσαμε» – Αμετανόητος ο πατέρας του μαθητή που δεν κάνει self test

Λίγο πριν τις 11.00 πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου, ο πατέρας του μαθητή από το 1ο ΓΕΛ Θέρμης, ο οποίος δεν είχε self test μαζί του και του απαγορεύτηκε να μπει στην τάξη.

Ο πατέρας συνελήφθη χθες Δευτέρα (19-04-2021), με την διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ σήμερα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του εισαγγελέα. Ο ίδιος, αφέθηκε ελεύθερος και του ασκήθηκε δίωξη για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, εξύβριση και απειλή, απείθεια και διέγερση σε ανυπακοή.

Click4more: Θεσσαλονίκη: Μπήκε στην τάξη και τίναξε τα μαθήματα στον αέρα ο 16χρονος που δεν έκανε self test (video)

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, την ώρα που αποχωρούσε από τον χώρο των Δικαστηρίων, το μόνο που δήλωσε ήταν «όλα καλά παιδιά, κερδίσαμε, ο Χριστός και η Παναγία μαζί μας». Μάλιστα μπροστά στις κάμερες έβγαλε τη μάσκα που φορούσε και συνέχισε.

Το απόγευμα της Δευτέρας (19-04-2021), συνελήφθη ο 58χρονος πατέρας του μαθητή, που σύμφωνα με τον διευθυντή αυτοαποκαλέστηκε «θεματοφύλακας του Συντάγματος» και δημιούργησε περαιτέρω ένταση όταν πήγε στο σχολείο του γιου του. Σύμφωνα με το voria.gr, ο πατέρας άρχισε να βρίζει τον διεθυντή με χυδαίους χαρακτηρισμούς, όπως υπογράμμισε ο διευθυντής, ενώ τον αποκάλεσε και «προδότη και ξεφτίλα».

Click4more: Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο πατέρας του μαθητή που πήγε για δεύτερη μέρα στο σχολείο χωρίς να κάνει self test

Σημειώνεται ότι χθες είχε δοθεί εντολή εισαγγελέα για να ερευνηθεί αν στοιχειοθετείται αδίκημα έτσι ώστε να σχηματιστεί δικογραφία. Ο διευθυντής βρίσκεται σε επικοινωνία με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση καθώς και με την εισαγγελία προκειμένου να δουν πως θα χειριστούν το περιστατικό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις