Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Παράνομος οίκος ανοχής σε διαμέρισμα με κρυφές κάμερες – Δύο συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Παράνομος οίκος ανοχής σε διαμέρισμα με κρυφές κάμερες – Δύο συλλήψεις
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Η έφοδος των αστυνομικών στο διαμέρισμα έφερε συλλήψεις και αποκαλύψεις. Ένας οίκος ανοχής λειτουργούσε παράνομα στη Θεσσαλονίκη, με κρυφές κάμερες να καταγράφουν τους πελάτες…

Ο οίκος ανοχής λειτουργούσε παράνομα σε διαμέρισμα που είχε νοικιάσει πριν από λίγους μήνες ένας 56χρονος Έλληνας. Υπεύθυνη για τη λειτουργία ήταν μια 58χρονη Ελληνίδα, που κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη. Ο έλεγχος «ξεσκέπασε» και τις κρυφές κάμερες που είχαν τοποθετηθεί στον χώρο της υποδοχής και κατέγραφαν τα πάντα, εν αγνοία των πελατών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας εντόπισαν στην περιοχή της Τούμπας διαμέρισμα που λειτουργούσε ως παράνομος οίκος ανοχής.

Συνελήφθη ως υπεύθυνη του χώρου 58χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας καθώς και σε βάρος 56χρονου Έλληνα, ο οποίος είχε μισθώσει το εν λόγω διαμέρισμα, σχηματίσθηκε δικογραφία για μαστροπεία και παράβαση του νόμου για την προστασία προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα, βρέθηκαν να εργάζονται ως εκδιδόμενες δύο Ελληνίδες ηλικίας 40 και 43 ετών, που παρείχαν ερωτικές υπηρεσίες έναντι χρημάτων, τα οποία παραλάμβανε η υπεύθυνη, αποδίδοντας μέρος τους, στις εκδιδόμενες.

Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: χρηματικό ποσό 270 ευρώ, προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητα, Ιδιόχειρες σημειώσεις και σύστημα βιντεοσκόπησης, εγκατεστημένο στο χώρο υποδοχής.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις