Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Παραχωρείται για 45 χρόνια η μαρίνα Καλαμαριάς – Το περιθώριο για τις προσφορές

Θεσσαλονίκη: Παραχωρείται για 45 χρόνια η μαρίνα Καλαμαριάς – Το περιθώριο για τις προσφορές
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Δημοσιεύτηκε χθες (27-01-2021) από το ΤΑΙΠΕΔ, στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη Μαρίνα Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη. Σε ιδιώτη για 35 + 10 χρόνια.

Οι υποψήφιοι επενδυτές θα πρέπει μέχρι τις 11 Μαΐου 2021, στις 17.00, να εκδηλώσουν κατ’ αρχήν ενδιαφέρον για τη Μαρίνα που θα παραχωρηθεί για περίοδο 35 ετών, με δυνατή την επέκταση του χρόνου παραχώρησης για ακόμη 10 χρόνια.

Ο διαγωνισμός για τη Μαρίνα Καλαμαριάς θα γίνει σε δύο στάδια. Στο πρώτο στάδιο, τα ενδιαφερόμενα μέρη θα πρέπει να υποβάλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος και θα αξιολογηθούν βάσει οικονομικών και νομικών κριτηρίων, όπως περιγράφεται στην πρόσκληση. Η πρόσκληση περιλαμβάνει ένα ορισμένο τεχνικό κριτήριο που θα αξιολογηθεί κατά τη διάρκεια του δεύτερου σταδίου του διαγωνισμού.

Στο δεύτερο στάδιο, οι ενδιαφερόμενοι που θα έχουν επιλεγεί, θα πρέπει να υποβάλουν τα σχόλιά τους σχετικά με τη σύμβαση παραχώρησης και να υποβάλουν δεσμευτική οικονομική προσφορά.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, το σχέδιο σύμβασης θα υποβληθεί για έλεγχο στο Ελεγκτικό Συνέδριο και μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου θα υπογραφεί η σύμβαση με τον παραχωρησιούχο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις