Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Παρέλαση με συγκέντρωση διαμαρτυρίας – Η αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια!

ΦΩΤΟ από thestival.gr
ΦΩΤΟ από thestival.gr

Όλα έτοιμα για τη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη, παρουσία του Προκόπη Παυλόπουλου. Ήδη αρκετός κόσμος έχει πάρει θέση για να παρακολουθήσει από κοντά…

Με τη στρατιωτική παρέλαση ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου και του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, στις 11.00 το πρωί, στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, ολοκληρώνονται στη Θεσσαλονίκη οι εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Με τις ομιλίες του τις δύο προηγούμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε μηνύματα προς την ΠΓΔΜ, την Τουρκία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη Διεθνή Κοινότητα κι έκανε σαφές πως «παρά την κρίση, εμείς οι Έλληνες, είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε όλα τα εθνικά μας δίκαια. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς παραχωρήσεις».

Παρέλαση δίχως κάγκελα

Οι πρώτοι πολίτες, που έχουν φτάσει, βρίσκονται περίπου 100 μέτρα μακριά από την εξέδρα των επισήμων, με την οποία τους χωρίζουν σκοινιά και όχι κιγκλιδώματα, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Υπενθυμίζεται πως η Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου είναι κλειστή και θα παραμείνει μέχρι και το τέλος της παρέλασης.

Μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. της Λαϊκής Ενότητας καθώς και καθηγητές οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Λευκό Πύργο για να διαμαρτυρηθούν για την κυβερνητική πολιτική και τους πλειστηριασμούς, την ώρα που λίγα μέτρα πιο μακριά θα διεξάγεται η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Πληροφορίες: thestival.gr, seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε