Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πατέρας ενός μικρού παιδιού ο 34χρονος που σφήνωσε σε συρόμενη πόρτα και πέθανε

Θεσσαλονίκη: Πατέρας ενός μικρού παιδιού ο 34χρονος που σφήνωσε σε συρόμενη πόρτα και πέθανε

Η τραγωδία στη Θεσσαλονίκη και το Ωραιόκαστρο ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες και βύθισε στο πένθος την οικογένεια του άτυχου πατέρα…

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (11-12-2021) στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ωραιοκάστρου. Συγκεκριμένα, στην οδό Θερμαϊκού διερχόμενος πολίτης αντίκρισε ένα άτομο σφηνωμένο σε μεταλλική συρόμενη πόρτα που βρίσκεται στην είσοδο γνωστής φαρμακαποθήκης.

Σοκαρισμένος κάλεσε αμέσως την Πυροσβεστική. Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα περιπολικό της Αστυνομίας και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε Πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο άτυχος άνδρας, 34 ετών ήταν ήδη νεκρός. Σημειώνεται ότι πρόκειται για άτομο που σχετιζόταν με την επιχείρηση.

Η νέα σοκαριστική υπόθεση ξυπνά μνήμες από την υπόθεση της 8χρονης Όλγας, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο όταν εγκλωβίστηκε σε συρόμενη πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι, το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η νέα τραγωδία θα διερευνηθούν από τις Αρχές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις