Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορονοϊό 60χρονος νοσηλευτής του Παπαγεωργίου

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορονοϊό 60χρονος νοσηλευτής του Παπαγεωργίου
Φωτογραφία Αρχείου

Tην τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα της Τρίτης (8/12) ένας 60χρονος νοσηλευτής ο οποίος εργαζόταν στο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Ο 60χρονος έφυγε νικημένος από τον κορονοϊό και, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ.

Ο 60χρονος νοσηλευτής, σύμφωνα με το thestival.gr, ήταν προϊστάμενος του τμήματος βραχείας ογκολογίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Ήταν παντρεμένος με τέσσερα παιδιά και αναμένονταν να βγει στη σύνταξη σε έναν χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ο 60χρονος, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, έδινε πολλές ημέρες μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ και πρόκειται για τον 9ο υγειονομικό που χάνει τη ζωή του από κορονοϊό.

Click4more: Κορονοϊός – Βασιλακόπουλος: Λάθος ότι πιστέψαμε πως κάθε πολίτης θα πειθαρχήσει στα μέτρα

«Σήμερα θρηνούμε τον ένατο συνάδελφο από κορονοϊό. Νοσηλευτής 60 ετών ένα χρόνο πριν τη σύνταξη προϊστάμενος τμήματος βραχείας ογκολογίας. Παντρεμένος με τέσσερα παιδιά. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συναδέλφους. Έδινε πολλές ημέρες τη μάχη για τη ζωή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου που εργαζόταν», αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, Μιχάλης Γιαννάκος.

Παράλληλα ο κ. Γιαννάκος περιγράφει με μελανά χρώματα τη μάχη που δίνει το νοσηλευτικό προσωπικό απέναντι στην πανδημία. «Κάθε ημέρα πια μετράμε συναδέλφους που χάνονται ή διασωληνώνονται», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις