Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πίστευαν πως δεν κινδυνεύουν αλλά έκαναν λάθος – Διάλεξαν να σταματήσουν στο πιο ακατάλληλο σημείο [pics, video]

Θεσσαλονίκη: Πίστευαν πως δεν κινδυνεύουν αλλά έκαναν λάθος – Διάλεξαν να σταματήσουν στο πιο ακατάλληλο σημείο [pics, video]

Οι εικόνες από τη Θεσσαλονίκη δείχνουν τα πειστήρια της ενοχής τους. Σκέφτονταν την κάθε τους κίνηση, αλλά αυτή τη φορά έκαναν λάθος…

Στην σύλληψη τριών μελών συμμορίας που ενέχονται σε διακίνηση ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 56 και 55 ετών και 51χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Συμμορίας» και παράβασης του Νόμου «Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων».

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι (01-09-2018) στην περιοχή της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί κατέλαβαν τους παραπάνω να πραγματοποιούν συνάντηση, προκειμένου οι δύο Έλληνες να παραλάβουν ποσότητα ναρκωτικών ουσιών από τον 51χρονο, την οποία στη συνέχεια θα διακινούσαν στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε, σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 51χρονος, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο χώρο αποσκευών και συγκεκριμένα κάτω από δεξαμενή φυσικού αερίου, δύο δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 32γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 56χρονου στην περιοχή της Καλαμαριάς, βρέθηκε μικροδέμα ηρωίνης και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ενώ στην κατοχή του 55χρονου, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο το οποίοι χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα

Ο σκύλος που ξετρύπωσε ναρκωτικά στην Πάτρα

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας σταμάτησαν για έλεγχο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 28χρονος με συνεπιβάτη τον 17χρονο και σε έρευνα που πραγματοποίησαν σε συνεργασία με τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών και τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Ρίκι», εντόπισαν σε ειδική κρύπτη πίσω από ηχεία του αυτοκινήτου δεκατρείς ανισοβαρείς συσκευασίες, που περιείχαν χασίς, συνολικού βάρους 14 κιλών και 248 γραμμαρίων.

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις