Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πολιτικά σχόλια του Βασίλη Λεβέντη στον αγιασμό μαθητών δημοτικού – Έκπληκτα τα παιδιά [pic, vids]

Θεσσαλονίκη: Πολιτικά σχόλια του Βασίλη Λεβέντη στον αγιασμό μαθητών δημοτικού – Έκπληκτα τα παιδιά [pic, vids]

Ο Βασίλης Λεβέντης πήρε θέση μπροστά στο μικρόφωνο και δεν περιορίστηκε στις ευχές. Μιλούσε για κυβέρνηση συνεργασίας, μπροστά σε μικρά παιδιά που προσπαθούσαν να τον καταλάβουν…

Στον κοινό αγιασμό των συστεγαζόμενων σχολείων 19ο και 72ο Δημοτικό και 81ο Νηπιαγωγείο του σχολικού συγκροτήματος της οδού Πόντου 40 (περιοχή εκκλησίας Αγίου Θεράποντα) της Θεσσαλονίκης, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Τόσο ο κ. Λεβέντης όσο και ο κ. Τζιτζικώστας ευχήθηκαν καλή χρονιά στους μαθητές και τους γονείς τους. Από την πλευρά τους οι μικροί μαθητές έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πρώτη μέρα στο σχολείο. “Κάθε προκοπή. Επιμονή και υπομονή”, ευχήθηκε ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος παρότι απευθυνόταν σε γονείς και παιδιά δημοτικών σχολείων, έκανε και το πολιτικό του σχόλιο.

“Φωνάζω πολύ καιρό για να φτιάξουμε μια κυβέρνηση όλοι μαζί. Και ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας κοιτάνε τα μαγαζιά τους λες και είναι εμπορικές εταιρείες και δεν κοιτάνε τη χώρα”, ανέφερε και συνέχισε: “Ακόμα και ο μισθός του βουλευτή είναι μιζέρια. Πρέπει να μειωθεί στο ήμισυ και ο αριθμός των βουλευτών και η πρώτη εξουσία να κάνει θυσίες για να τολμάμε μετά να ζητάμε από τους άλλους”, τόνισε ο κ. Λεβέντης.

“Αυτά τα χρόνια είναι τα πιο ωραία της ζωή σας. Να περνάτε καλά, να διαβάζατε, αλλά να χετε χρόνο να τα κάνετε όλα. Γιατί αυτά τα χρόνια δεν γυρνάνε πίσω”, τόνισε ο κ. Τζιτζικώστας, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν γονείς και εκπαιδευτικοί.

“Οι γονείς σας κάνουν μεγάλες θυσίες για σας. Να τους αγαπάτε και να τους προστατεύεται. Και τους γονείς σας και τους δασκάλους σας”, είπε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις