Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο από αλυσοπρίονο του 51χρονου

Θεσσαλονίκη: Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο από αλυσοπρίονο του 51χρονου
Ο 59χρονος μαζί με τον γιο του

Αναπάντητα μένουν ακόμα πολλά ερωτηματικά για τον θάνατο 51χρονου άντρα σε δασική περιοχή στην Αρεθούσα Θεσσαλονίκης με την αστυνομία να προσπαθεί να διαλευκάνει την υπόθεση.

Ο 51χρονος με καταγωγή από την Αλβανία διέμενε και εργαζόταν στο χωριό Λίμνη για περισσότερα από 20 χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες την 1η Νοεμβρίου μαζί με έναν 59χρονο ανέβηκαν σε ορεινή δασική περιοχή για παράνομες εργασίες υλοτόμησης για λογαριασμό του 59χρονου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών για άγνωστο λόγο ο 59χρονος αυτοτραυματίστηκε με αλυσοπρίονο και ακολούθησε με το ίδιο εργαλείο ο θανάσιμος τραυματισμός του 51χρονου. Ο 59χρονος εξετάστηκε απο αστυνομικούς δηλώνωντας άγνοια για την τύχη του 51χρονου, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως πρόκειται για ατύχημα.

Στη συνέχεια φέρεται να πέταξε το κινητό τηλέφωνο του θύματος στον δρόμο προκειμένου να μην εντοπιστεί. Στην κατοχή τόσο του γιου του, όσο και του ίδιου βρέθηκαν μαχαίρια και φυσίγγια, συνελήφθησαν για παράνομη οπλοκατοχή και αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από αναβολή για που ζήτησαν και πήραν για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή ώστε η έρευνα της Αστυνομίας να συνεχιστεί σε βάθος και να εξακριβωθούν όλα τα στοιχεία που αφορούν τον θανάσιμο τραυματισμό του 51χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός του άτυχου 51χρονου βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατο σημείο, ενώ φαίνεται πως βρέθηκε κατακρεουργημένη από άγρια ζώα. Από τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ο άτυχος άντρας φαίνεται πως ήταν νεκρός για 6 μέρες, δηλαδή από την πρώτη μέρα της εξαφάνισης του, ενώ έφερε πολλές μεταθανάτιες κακώσεις και έλειπαν αρκετά μέρη του σώματος του.

Όμως και ο 59χρονος που ήταν στο βουνό μαζί με τον 51χρονο, εξετάστηκε από ιατροδικαστή, όπου διαπιστώθηκε τραύμα στο αριστερό του γόνατο, το οποίο φαίνεται να προήλθε από θλαστικής τομής όργανο, όπως είναι στην προκειμένη περίπτωση το αλυσοπρίονο.

«Δύσκολη στιγμή για όλη την οικογένεια»

Η σύζυγος του 59χρονου σοκαρισμένη τόνισε στο newsit.gr: «Είναι πολύ δύσκολη στιγμή αυτή για όλη την οικογένεια μας. Ζούμε κάτι απίστευτο. Ο σύζυγος μου είναι στο νοσοκομείο, είναι κομμένος στο γόνατο. Είναι και διαβητικός και είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση του. Τα παιδιά μου είναι εκεί δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Σας παρακαλώ, δεν θέλω τα εγγόνια μου να καταλάβουν τι έχει συμβεί».

Η σορός του 51χρονου μεταφέρεται σήμερα στην Αλβανία, όπου μένει η σύζυγος του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του για να πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία και να τον αποχαιρετήσουν για πάντα.

Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις