Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος 38χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ανήλικων – Η μία είναι ανιψιά του

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος 38χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια εις βάρος ανήλικων – Η μία είναι ανιψιά του
Φωτογραφία Αρχείου

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη μετά τις καταγγελίες για ασέλγεια εις βάρος 2 ανήλικων κοριτσιών, η μία εκ των οποίων είναι ανιψιά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο 38χρονος συνελήφθη στα Κύμινα Θεσσαλονίκης μετά τις καταγγελίες για ασέλγεια και κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του στον ανακριτή ενώ ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο 38χρονος ήταν φιλοξενούμενος στο σπίτι της αδελφής του και τα ξημερώματα της Δευτέρας μπήκε στο δωμάτιο όπου κοιμούνταν η 13χρονη ανιψιά του και η 12χρονη ξαδέλφη της, προχωρώντας σε γενετήσιες πράξεις κατά της δεύτερης.

Μάλιστα, κατηγορείται ότι εισήλθε πάλι στο υπνοδωμάτιο της 13χρονης, ενεργώντας ασελγείς πράξεις και κατά αυτής, στα μέσα του περασμένου μήνα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδόθηκε για γενετήσιες πράξεις με ανήλικα, κατά συρροή, επειδή ισχυρίστηκε ότι είναι ψέματα. Κατά πληροφορίες, υποστήριξε ότι τον κατήγγειλαν και τον έμπλεξαν στην ιστορία για λόγους εκδίκησης, επειδή είχε αντιδικία με τον πατέρα της μιας ανήλικης.

Δεν έπεισε όμως με τον ισχυρισμό του και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις