Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο άνθρωπος που λήστεψε και προσπάθησε να βιάσει 20χρονη

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο άνθρωπος που λήστεψε και προσπάθησε να βιάσει 20χρονη

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο νεαρός που συνελήφθη από την αστυνομία ύστερα από καταγγελία κοπέλας ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά και τη λήστεψε. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από είκοσι μέρες, σε κεντρικό δρόμο των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για άνδρα 21 ετών, με καταγωγή από το Πακιστάν, ο οποίος είχε συλληφθεί την προηγούμενη Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, όταν στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα χασίς.

Ωστόσο, στην πορεία αναγνωρίστηκε από την 20χρονη καταγγέλλουσα ως ο άνθρωπος που της επιτέθηκε και εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης για βιασμό και ληστεία, πράξεις για τις οποίες απολογήθηκε στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζόμενος ότι δεν ήταν αυτός ο δράστης.

Σύμφωνα με όσα περιέγραψε η νεαρή στην καταγγελία της, ο κατηγορούμενος την πλησίασε και την έριξε στο έδαφος επιχειρώντας να τη βιάσει κι όταν εκείνη αντιστάθηκε, τράπηκε σε φυγή αρπάζοντας προηγουμένως την τσάντα της με το κινητό τηλέφωνο.

Το περιστατικό, κατά την ίδια καταγγελία, έγινε τα ξημερώματα της 11ης Αυγούστου, καθώς η 20χρονη βάδιζε επί της οδού Βιζυηνού.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις