Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο πατέρας που σκότωσε την κόρη του στο σπίτι που έμεναν

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο πατέρας που σκότωσε την κόρη του στο σπίτι που έμεναν

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο παιδοκτόνος πατέρας που σκότωσε στη Θεσσαλονίκη την 42χρονη κόρη του. Απολογήθηκε μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται…

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά το έγκλημα που συντάραξε τη Θεσσαλονίκη και «πάγωσε» ολόκληρη τη χώρα, ο 69χρονος πατέρας κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, μέσα από το νοσοκομείο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Ο παιδοκτόνος επανέλαβε ότι στραγγάλισε τη 42χρονη κόρη του, στις Συκιές, επειδή δεν άντεχε να τη βλέπει να υποφέρει.

Ο κατηγορούμενος πατέρας φέρεται να απολογήθηκε πως σκότωσε την κόρη του επειδή έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, κάτι που είχε αναφέρει και στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν, λίγες ώρες μετά το έγκλημα.

Η απολογία του έγινε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε για νοσηλεία, καθώς μετά την πράξη του αυτοτραυματίστηκε με ψαροντούφεκο- πιθανόν στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ανακριτής και εισαγγελέας πήγαν γι’ αυτόν τον λόγο στο νοσηλευτικό ίδρυμα και τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 42χρονη. Η παθούσα εντοπίστηκε νεκρή από τον αδελφό της, ενώ τα ιατροδικαστικά ευρήματα «έδειξαν» ασφυκτικό θάνατο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις