Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Τη σκότωσα επειδή έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και υπέφερε» ομολόγησε ο παιδοκτόνος

Θεσσαλονίκη: «Τη σκότωσα επειδή έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας και υπέφερε» ομολόγησε ο παιδοκτόνος

Στις 7 το απόγευμα της Τρίτης (24.10.2024) άρχισε να αποκαλύπτεται και να ξεδιπλώνεται ένα αποτρόπαιο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 69χρονος πατέρας έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη 42χρονη κόρη του.

«Εγώ τη σκότωσα. Δεν άντεχα άλλο να τη βλέπω σε αυτήν την κατάσταση, να υποφέρει από την ασθένεια της…». Με αυτά τα λόγια, ο 69χρονος πατέρας δικαιολόγησε στον γιό του την εν ψυχρώ δολοφονία της κόρης του στη Θεσσαλονίκη. 

Όπως είπε και στους αστυνομικούς, η κόρη του, η Κατερίνα, έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν σε άσχημη κατάσταση και βασανιζόταν από την ασθένειά της.

Ο ίδιος, προσπάθησε με ένα ψαροντούφεκο να βάλει τέλος στη ζωή του, αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Το χρονικό της φρίκης 

Όλα ξεκίνησαν στις επτά χθες το απόγευμα.

Ο αδελφός της άτυχης 42χρονης, ανέβηκε στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου όπου έμενε η Κατερίνα στις Συκιές Θεσσαλονίκης.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη, με τα κλειδιά μπήκε στο σπίτι και βρήκε νεκρή την αδελφή του στο μπάνιο του διαμερίσματος.

Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ, όμως ήταν αργά…

Παράλληλα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έφτασαν στο σημείο ενημέρωσαν προφορικά τον ιατροδικαστή τόσο για τις συνθήκες ανεύρεσης της 42χρονης όσο και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της θανούσας.

Δυο ώρες αργότερα ο αδελφός της νεκρής με περιπολικό της Αστυνομίας μετέβη στο σπίτι που μένει ο πατέρας τους στην Τούμπα, καθώς δεν απαντούσε στο τηλέφωνο…

Μόλις μπήκαν στο διαμέρισμα τον εντόπισαν στο πάτωμα της κουζίνας, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Είχε ένα σοβαρό τραύμα στην κοιλιά ενώ δίπλα του ήταν πεσμένο ένα ψαροντούφεκο.

Ο 69χρονος είπε στο γιο τους και τους αστυνομικούς πως το μεσημέρι της ίδιας ημέρας σκότωσε την κόρη του στο διαμέρισμα της γιατί δεν άντεχε να τη βλέπει να υποφέρει από την ασθένειά της.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μπήκε αμέσως στο χειρουργείο και διαπιστώθηκε ότι φέρει τρία τραύματα στο αριστερό ημιθωράκιο και στο επιγάστριο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις