Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Πρωτιά Τσερμενίδη στις εκλογές για εκπρόσωπο εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ!

ΟΑΣΘ

Ο πρόεδρος του συνδικάτου των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, Δημήτρης Τσερμενίδης, εκλέχτηκε να εκπροσωπεί τους 2.300 απασχολούμενους του οργανισμού στο νέο ΔΣ του κρατικού πλέον φορέα. Όπως δήλωσε…

ο κ. Τσερμενίδης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προτεραιότητα και θέση του παραμένει η υπεράσπιση και διαφύλαξη των συμφερόντων των εργαζομένων στον οργανισμό, αλλά και της πορείας του ίδιου του ΟΑΣΘ.

Κατά τον ίδιο, στις εκλογές που διενεργήθηκαν στο διήμερο από 27/9, προσήλθαν να ψηφίσουν 1.712 εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, με τα έγκυρα να ανέρχονται σε 1.636, τα άκυρα σε 44 και τα λευκά σε 32. Ο κ. Τσερμενίδης έλαβε 1.267 ψήφους, έναντι 143 του Αβραάμ Κιοπάσογλου, 113 του Νικήτα Τσαρίδη και ισάριθμων ψήφων του Αλέξη Γεωργιάδη.

Υπενθυμίζεται ότι τα υπόλοιπα μέλη στο Δ.Σ. του ΟΑΣΘ είναι: ο πρόεδρος, Στέλιος Παππάς, ο διευθύνων σύμβουλος, Σάββας Παναγιωτίδης, ο Ακρίτας Καϊδατζής, ο Μανώλης Λαμτζίδης, ο Φώτης Μπίμπασης, η Όλγα Γιάννη, η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα και ο Περιφεριακός Σύμβουλος της ΠΚΜ, Γαβριήλ Αβραμίδης.

Πηγή: thestival.gr – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις