Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: «Ψεκασμένος» με άγριες διαθέσεις στο δημαρχείο Θερμαϊκού – Έκαναν τον σταυρό τους

rapid tests

Για τον ίδιο δεν υπάρχει κορονοϊός, δεν υπάρχει Σύνταγμα και κανένας δήμαρχος δεν θα του πει τι να κάνει. Πολύ απλά επειδή πιστεύει πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνο για να κυβερνήσει ο ίδιος και οι ομοϊδεάτες του…

Συνεχίζονται τα ευτράπελα σε ολόκληρη τη χώρα με αρνητές να δίνουν το δικό τους σόου, την ώρα που ο κορονοϊός «θερίζει» ζωές και στέλνει δεκάδες άτομα καθημερινά σε νοσοκομεία. Για τον πρωταγωνιστή της υπόθεσης και εκείνους που ασπάζονται τις απόψεις του, όλα αυτά είναι μια μεγάλη συνωμοσία. Ένα μυστικό σχέδιο για να αλλάξει η ζωή μας.

Δεν ακολουθούν νόμους και κανόνες και όταν βρίσκουν κλειστές πόρτες ξεσπούν πριν αποχωρήσουν. Είναι περιστατικά που προβληματίζουν καθώς η πανδημία παραμένει εδώ και δείχνει τα δόντια της.

Το νέο επεισόδιο με αρνητή του κορονοϊού σημειώθηκε το πρωί στο δημαρχείο Θερμαϊκού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας ανεμβολίαστος άνδρας προσέγγισε το δημαρχείο στις 09:30, δίχως να φέρει αποτέλεσμα αρνητικού rapid test.

Οι υπάλληλοι προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι δεν μπορεί να μπει μη τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κάπου εκεί, ξεκίνησε το… κρεσέντο του. Συγκεκριμένα, έπειτα από τις επισημάνσεις των εργαζομένων στον δήμο, ο ίδιος άρχισε να φωνάζει πως «Δεν υπάρχει Σύνταγμα, δεν υπάρχει δήμαρχος».

Σύμφωνα με το grtimes.gr, δε δίστασε, μάλιστα, να πάει το θέμα ένα βήμα παραπέρα, φωνάζοντας επιπλέον ότι «εμείς κυβερνάμε!» Στο σημείο κλήθηκε και η ΕΛ.ΑΣ, δίχως ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει, καθώς ο άνδρας είχε ήδη απομακρυνθεί από το σημείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις