Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σάλος με απόπειρα βιασμού ενός 11χρονου παιδιού μέσα σε εμπορικό κέντρο κοντά στη μητέρα του

Εφιαλτικές σκηνές στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα μέσα σε εμπορικό κέντρο, για ένα 11χρονο παιδί, που βρισκόταν εκεί μαζί με τη μητέρα του…

Θρίλερ σε εμπορικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, με ένα 11χρονο παιδί να τρέχει πανικόβλητο. Η μητέρα του, στην προσπάθειά της να προλάβει τον δράστη, έπεσε και τραυματίστηκε. Η κινητοποίηση πάντως έφερε τη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη, που οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα. Οι σκηνές και οι καταγγελίες προκαλούν αίσθηση.

Τον απόλυτο τρόμο βίωσε ένας 11χρονος, ο οποίος δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από νεαρό Αφγανό στις τουαλέτες γνωστού εμπορικού κέντρου της δυτικής Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (26-02-2022). Ο 11χρονος επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο μαζί με την μητέρα του. Κάποια στιγμή την ενημέρωσε ότι θα πάει στην τουαλέτα. Ο δράστης της επίθεσης παραμόνευε.

Μόλις είδε τον 11χρονο μόνο του στην τουαλέτα αποφάσισε να δράσει. Την ώρα που πλενόταν στον νιπτήρα του επιτέθηκε. Τον αγκάλιασε από πίσω. Με το ένα χέρι έκλεισε ασφυκτικά το στόμα του ανήλικου. Προσπάθησε να τριφτεί στο σώμα του. Ο 11χρονος βρήκε τη δύναμη να αντιδράσει και να βγει από την τουαλέτα τρέχοντας.

Ειδοποίησε την μητέρα του, η οποία βρισκόταν κοντά στο σημείο. Εκείνη άρχισε να τρέχει για να προλάβει τον Αφγανό που το έβαλε στα πόδια. Στην προσπάθειά της να τον φτάσει έπεσε και χτύπησε. Επενέβη υπάλληλος της εταιρείας φύλαξης του εμπορικού κέντρου και ακινητοποίησε τον θρασύτατο δράστη. Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Ζ που έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου. Έπειτα από συνεννόηση με την αρμόδια εισαγγελική αρχή δεν του αποδόθηκε η κατηγορία της απόπειρας βιασμού αλλά αυτή της προσβολής γενετήσιας ευπρέπειας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις