Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σε αστυνομικό κλοιό το ΑΠΘ μετά την απαγόρευση συγκεντρώσεων (vid)

ΑΠΘ αστυνομικοί
Φωτογραφία GRTimes

Συναγερμός έχει σημάνει και στη Θεσσαλονίκη ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζουν να βρίσκονται περιμετρικά του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), προκειμένου να αποτρέψουν οποιοδήποτε ενδεχόμενο εισόδου ατόμων στους χώρους του.

Αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το GRTimes.gr, συμμετέχουν στη φύλαξη του ιδρύματος ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου αλλά και της προαναγγελίας εκδηλώσεων από φορείς κυρίως της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δείτε βίντεο:

Η χθεσινοβραδινή απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για απαγόρευση των συναθροίσεων από τέσσερα άτομα και πάνω και για το διάστημα από σήμερα τα ξημερώματα έως και το βράδυ της 18ης Νοεμβρίου, έχει ήδη προκαλέσει αντιδράσεις, και έχει αυξήσει και το επίπεδο «συναγερμού» ειδικά για το ενδεχόμενο κάποιας κατάληψης, αντίστοιχης με του Πολυτεχνείου της Αθήνας.

Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια ελέγχου που έγινε πριν από λίγη ώρα σε δύο άτομα τα οποία εξήλθαν από τους χώρους του πανεπιστημίου, το ένα άτομο- αλλοδαπός σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr– προσήχθη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις