Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη γυναίκα που τον είχε σαν παιδί της – Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Περαία – video

Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη γυναίκα που τον είχε σαν παιδί της – Νέα στοιχεία για το έγκλημα στην Περαία – video

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία της ηλικιωμένης στην Περαία. Ομολόγησε ο νεαρός που συνελήφθη.

Συγκλονισμένη η Περαία από την άγρια δολοφονία της ηλικιωμένης γυναίκας με δράστη έναν νεαρό άνδρα. Ο 24χρονος που συνελήφθη για το έγκλημα της 77χρονης στην Περαία δεν ήταν τελικά απλώς ένας γείτονας. Όπως μετέδωσε το δελτίο του ΑΝΤ1 η ηλικιωμένη και ο νεαρός είχαν σχέση σχεδόν οικογενειακή αφού η άτυχη γυναίκα είχε αναλάβει να μαγειρεύει και να προσέχει τον 24χρονο. Οι δύο τους σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 έμεναν στην ίδια πολυκατοικία αλλά σε άλλον όροφο.

Η μαρτυρία της γειτόνισσας

Χθες ο 24χρονος επισκέφτηκε την 77χρονη και παρήγγειλαν φαγητό απέξω για να δειπνήσουν. Είχαν καλέσει και μια ακόμη γειτόνισσα η οποία ωστόσο αρνήθηκε την πρόσκληση.

Ήταν η γυναίκα που λίγο αργότερα άκουσε φωνές από το διαμέρισμα και κάλεσε την αστυνομία.

Η γειτόνισσα αυτή μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1: «Είδαμε κηλίδες αίματος κάτω. Υποθέσαμε ότι μπορεί να έχει γίνει και το κακό, πήραμε την αστυνομία. Δεν έδειχνε ότι θα έκανε τέτοιο έγκλημα, ήταν ήσυχος».

Η 77χρονη μαγείρευε καθημερινά για τον νεαρό, τον φρόντιζε σαν να ήταν δικό της παιδί λένε όσοι τους γνώριζαν. Δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι ο 24χρονος θόλωσε και κατακρεούργησε την ηλικιωμένη με ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο νεαρός μετά τον φόνο κρυβόταν στη γειτονιά. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν τα ξημερώματα. Ο 24χρονος ομολόγησε και συνελήφθη.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις