Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σοκ από τη δολοφονία της 42χρονης από τον πατέρα της – «Ήταν γλυκύτατο πλάσμα» λένε όσοι την ήξεραν

Θεσσαλονίκη: Σοκ από τη δολοφονία της 42χρονης από τον πατέρα της – «Ήταν γλυκύτατο πλάσμα» λένε όσοι την ήξεραν

Δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα έγιναν στο σπίτι της 42χρονης στις Συκιές της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Τρίτης (24.10.2023) οι γείτονες της άτυχης γυναίκας, η οποία στραγγαλίστηκε από τον πατέρα της.

Η 42χρονη Κατερίνα είχε σκλήρυνση κατά πλάκας και ζούσε μόνη της στις Συκιές Θεσσαλονίκης, έχοντας μόνο μια γυναίκα να τη βοηθά στην καθημερινότητά της.

Έχασε τη ζωή της απ’ τα χέρια του ίδιου της του πατέρα, ο οποίος ανέφερε πως τη σκότωσε επειδή δεν μπορούσε να τη βλέπει άλλο σε αυτή την κατάσταση.

Γειτόνισσα της 42χρονης δήλωσε πως η Κατερίνα έπασχε από σκλήρυνση από 14-15 χρονών.

«Οι δυσκολίες της πάθησης μεγάλωναν με τα χρόνια. Εγώ όταν ήρθα στην οικοδομή ήταν ήδη σε αναπηρικό καροτσάκι. Σαν γείτονες είχαμε μια επαφή, κάποια στιγμή ήρθε στο σπίτι μου για καφέ με την κυρία που την πρόσεχε. Ήταν γλυκύτατο πλάσμα, ευχάριστη και χαμογελαστή, έδειχνε ότι συνήθισε με αυτό που της συνέβαινε. Ο πατέρας της δεν είχε καμία επικοινωνία με εμάς. Ήταν απόμακρος, σαν να έκρυβε ένα μυστήριο, δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς δεν πήγαινε το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο. Ήταν απόμακρος, ένα καλημέρα με το ζόρι. Ούτε εμείς επιδιώκαμε κάποια περισσότερη επαφή. Η Κατερίνα ήταν ένα απίστευτο πλάσμα. Το μυαλό της ήταν στη θέση του, επικοινωνούσε φυσιολογικότατα. Είχε και μια σχέση πολλά χρόνια η κοπέλα».

«Ήταν αγέλαστος»

Άλλος γείτονας δήλωσε πως ο 69χρονος είναι ένας αγέλαστος άνθρωπος, σε αντίθεση με την 42χρονη η οποία ήταν χαμογελαστή.

Τρίτος γείτονας δήλωσε επίσης πως ο πατέρας φαινόταν περίεργος και με το ζόρι απαντούσε εάν κάποιος του μιλούσε, ενώ φαινόταν και πολύ προβληματισμένος. Και αυτός αναφέρει πως η άτυχη 42χρονη ήταν μια ευγενική κοπέλα.

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις