Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Σπαραγμός για τον 12χρονο που πνίγηκε από λουκάνικο – Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του – video

Θεσσαλονίκη: Σπαραγμός για τον 12χρονο που πνίγηκε από λουκάνικο – Σε κατάσταση σοκ οι γονείς του – video

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη με ένα 12χρονο παιδί να χάνει τη ζωή του. Πνίγηκε από το λουκάνικο που ξύπνησε να φάει…

Ένας δωδεκάχρονος άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς, νωρίς το πρωί στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή. Το άτυχο αγοράκι πνίγηκε καθώς έτρωγε ένα λουκάνικο.

Στις 04.00 τα ξημερώματα κλήθηκε το ΕΚΑΒ από τους γονείς του παιδιού, που το βρήκαν να μην μπορεί να μιλήσει. Μάλιστα στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα, ένα από τα οποία ήταν Κινητή Ιατρική Μονάδα.

“Έφτασαν τρία ασθενοφόρα, ο γιατρός δε, ήταν εξειδικευμένος” ανέφερε η διοικήτρια του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου στη Θεσσαλονίκη, Βασιλική Παπαχριστοδούλου. “Η ανάταξη του παιδιού άρχισε από το σπίτι, έγινε μια τεράστια και συνεχής προσπάθεια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, σε όλη τη διαδρομή μέχρι και το νοσοκομείο. Δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή” τόνισε η διοικήτρια του Ιπποκρατείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο δωδεκάχρονος κατέληξε από ανακοπή καρδιάς, η οποία προήλθε από απόφραξη των αεροφόρων οδών. Τα ακριβή αίτια του θανάτου του θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της νεκροψίας- νεκροτομής που αναμένεται να διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του 12χρονου

Η οικογένεια του 12χρονου παιδιού κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο έσπευσε στο σημείο αλλά παρά τις προσπάθειες των διασωστών το παιδί δεν μπορούσε να επανέλθει.

Ο 12χρονος βρισκόταν στο σπίτι του στην οδό Φράγκων τα ξημερώματα όταν συνέβη το τραγικό περιστατικό. Την ώρα που το αγόρι έτρωγε, το λουκάνικο του στάθηκε στον λαιμό.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις