Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 31χρονος που πυροβόλησε έξω από κέντρο διασκέδασης

Θεσσαλονίκη: Στη φυλακή 31χρονος που πυροβόλησε έξω από κέντρο διασκέδασης

Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 31χρονος άνδρας στη Θεσσαλονίκη που πυροβόλησε έξω από κέντρο διασκέδασης.

Ο άνδρας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, μετά την απολογία του στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, καθώς κατηγορείται ότι τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου (13.04.2024) πυροβόλησε έξω από κέντρο διασκέδασης, στην περιοχή των Σφαγείων, στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με υπαλλήλους του κέντρου, όταν εκείνοι δεν του επέτρεψαν την είσοδο. Στην απολογία του, ο 31χρονος φέρεται να αρνήθηκε την πράξη της απόπειρας ανθρωποκτονίας που τού αποδίδεται, ισχυριζόμενος ότι πυροβόλησε για εκφοβισμό. Κατήγγειλε δε, ότι προηγουμένως ξυλοκοπήθηκε από τους υπαλλήλους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για εμπλοκή σε υπόθεση οργανωμένου εγκλήματος.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται και δύο φίλοι του, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τις απολογίες τους στην ίδια ανακρίτρια. Πρόκειται για άνδρα 41 ετών, στον οποίο το κατηγορητήριο αποδίδει ότι τον βοήθησε να κρύψει το όπλο σε θαμνώδη τοποθεσία κι έναν 26χρονο, στο σπίτι του οποίου βρήκαν «καταφύγιο» οι δύο προηγούμενοι μετά το περιστατικό. Στο συγκεκριμένο σπίτι αστυνομικοί εντόπισαν ένα πιστόλι και μικροποσότητα κάνναβης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις