Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που βγάζουν από τον Θερμαϊκό το αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα [pics, vid]

Θεσσαλονίκη

Το αυτοκίνητο παρέμεινε στη θάλασσα για ένα 24ωρο. Ειδικός γερανός το έβγαλε από τον Θερμαϊκό, με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί…

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στον Θερμαϊκό τα ξημερώματα της Παρασκευής (06-10-2017) όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Το ΙΧ βρέθηκε στη θάλασσα με τον ίδιο να σώζεται. Νωρίς το πρωί ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση του αυτοκινήτου από τη θάλασσα. Γερανός το έβγαλε με τον κόσμο στο σημείο να παρακολουθεί τις εικόνες…

Θεσσαλονίκη: Πτώση στη θάλασσα λίγες ώρες μετά τα γενέθλια

H πτώση του αυτοκινήτου στη θάλασσα του Θερμαϊκού έγινε στις 05.00 τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Ο 22χρονος οδηγός είχε τα γενέθλιά του χθες και φαίνεται ότι είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Είναι βέβαιο ότι είχε αναπτύξει ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο. Το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του, χτύπησε στα κολονάκια του πεζόδρομου και στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού με συνέπεια να ανατραπεί και να καταλήξει μέσα στη θάλασσα. Ευτυχώς ο 22χρονος οδηγός πρόλαβε να το εγκαταλείψει!

Βγήκε από το αυτοκίνητο πριν αυτό βυθιστεί και έτσι κατάφερε να σωθεί. Ο νεαρός μάλιστα φαίνεται ότι χρειάστηκε να βγει από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Αμέσως σήμανε συναγερμός. Κανείς δεν γνώριζε εάν υπάρχει και δεύτερο άτομο μέσα στο αυτοκίνητο. Ήταν ο 22χρονος που είπε στους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο ότι δεν υπάρχει άλλος εγκλωβισμένος.

Το ατύχημα σημειώθηκε στη συμβολή της Λεωφόρου Νίκης με την οδό Χρ. Σμύρνης. Στο σημείο έσπευσαν σταθμοί της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής. Δύτες του πυροσβεστικού σώματος βούτηξαν στο σημείο βύθισης του οχήματος για να επιβεβαιώσουν ότι δεν επέβαινε άλλο άτομο, όπως έλεγε ο οδηγός.

Οι εικόνες από την πτώση του αυτοκινήτου στη θάλασσα

Πηγή: seleo.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις