Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στο δικαστήριο οι συλληφθέντες με τα 100 κιλά κοκαΐνης

Θεσσαλονίκη: Στο δικαστήριο οι συλληφθέντες με τα 100 κιλά κοκαΐνης

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασαν λίγο πριν από τις τρεις το μεσημέρι οι 10 από τους 14 -έως τώρα- συλληφθέντες – μέλη του καρτέλ με την κοκαΐνη, σε μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις των τελευταίων ετών, με «εγκέφαλο» έναν γιατρό.

Ο τελευταίος που μπήκε στο κτίριο έχοντας μάλιστα και έχοντας μάλιστα τη βοήθεια ενός περιπατητήρα Π ήταν ο 72χρονος «αχυράνθρωπος», ο οποίος είναι ο υπεύθυνος της αποθήκης που χρησιμοποιούσαν για τη δράση τους όλο το προηγούμενο διάστημα σύμφωνα με το thesstoday.gr.

Στη σημερινή παρουσίαση στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκαν τέσσερις νέες συλλήψεις, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να φτάνουν στα ίχνη και του στενού συνεργάτη του ηγετικού στελέχους της οργάνωσης, που ήδη βρίσκεται στα χέρια των Αρχών.

Το ηγετικό στέλεχος του κυκλώματος, είναι ένας 69χρονος γνώριμος των αρχών, που έχει απασχολήσει για διάφορα εγκλήματα και μάλιστα έχει περάσει και χρόνο στη φυλακή, ενώ σύμφωνα με τους αστυνομικούς και τα υπόλοιπα μέλη είναι γνώριμα στην Ελληνική Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης κατέσχεσαν 104 κιλά κοκαΐνης και 300.000 ευρώ, ενώ η αξία των ναρκωτικών εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 11 εκατομμύρια ευρώ.

Να σημειωθεί ότι οι τέσσερις που συνελήφθησαν στη Βόρεια Μακεδονία, θα δικαστούν στη γειτονική χώρα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις