Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο η ανάρτηση, τα κινητά και οι υπολογιστές του γυμναστή

Θεσσαλονίκη: Στο μικροσκόπιο η ανάρτηση, τα κινητά και οι υπολογιστές του γυμναστή

Την ίδια στιγμή που η υπόθεση της αυτοκτονίας του 50χρονου γυμναστή στη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει το πανελλήνιο, οι Αρχές συνεχίζουν την έρευνα τους για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιος ηθικός αυτουργός που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.

Ο Γ. Π. ήταν ένας από του πιο αγαπητούς ανθρώπους στον χώρο της γυμναστικής και πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Κανείς απ’ όσους τον γνώριζαν στη Θεσσαλονίκη δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι αυτός ο άνθρωπος θα οδηγούνταν στην αυτοκτονία.

Η τελευταία ανάρτηση που δημοσίευσε στο facebook είναι από την πρώτη στιγμή στο μικροσκόπιο των αστυνομικών και δικαστικών αρχών, καθώς ο 50χρονος γυμναστής καταγγέλλει κύκλωμα εκβιαστών αλλά και μια γυναίκα που, όπως ο ίδιος έγραψε, την ερωτεύτηκε, την εμπιστεύτηκε και κατάφερε να του αποσπάσει σχεδόν 500.000 ευρώ και τον κατέστρεψε ολοκληρωτικά.

Λόγω του περιεχομένου της ανάρτησης, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Αυτοκτονία γυμναστή: Πώς μπορεί να συνδέεται με την καταγγελία βιασμού της 22χρονης Γεωργίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης

Οι Αρχές πέρα από την τελευταία ανάρτηση, έχουν σκοπό να ελέγξουν τα κινητά τηλέφωνα του 50χρονου γυμναστή, τις κλήσεις και τα μηνύματα που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα, όπως και τους ηλεκτρονικούς του υπολογιστές, προκειμένου να συλλεχθούν όσο γίνεται περισσότερα στοιχεία που ίσως να οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.

Βαρύτατο ρόλο στη διαλεύκανση της υπόθεσης θα έχουν οι καταθέσεις που θα κληθούν να δώσουν οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του γυμναστή, όπως η οικογένεια του, στενοί φίλοι, αλλά και οι άνθρωποι που κατονόμασε ο ίδιος στην ανάρτηση του και, όπως ο ίδιος ανέφερε, τον έφεραν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις