Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά τη φωτιά σε πολυκατοικία στην Ανάληψη

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο γυναίκα μετά τη φωτιά σε πολυκατοικία στην Ανάληψη

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά στην πολυκατοικία στην Ανάληψη στη Θεσσαλονίκη. Μαρτυρίες και νέες εικόνες από το σημείο…

Την κινητοποίηση της Πυροσβεστικής προκάλεσε φωτιά που ξέσπασε το πρωί, πιθανότατα λόγω βραχυκυκλώματος, σε μετρητές της ΔΕΗ, στην είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη. Οι πυροσβέστες έφτασαν ταχύτατα στο σημείο και κατάφεραν να σώσουν τους εγκλωβισμένους ενοίκους. Μια γυναίκα όμως χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Η φωτιά σβήστηκε άμεσα από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, ωστόσο λόγω των πυκνών καπνών που «τύλιξαν» τους διαδρόμους της πολυκατοικίας αποφασίστηκε η εκκένωσή της. Όπως έγινε γνωστό, ηλικιωμένη ένοικος μεταφέρθηκε προληπτικά με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

«Είδα την έκρηξη με τα μάτια μου. Ευτυχώς είχα Άγιο. Η πυροσβεστική μας είπε να βγούμε στα μπαλκόνια μας. Δώσαμε τα κλειδιά για την ταράτσα. Είδα μια ηλικιωμένη να πνίγεται από τους καπνούς. Την παρέλαβε το ΕΚΑΒ και την πήγε στο νοσοκομείο» ανέφερε στο thesstoday.gr, ο άνδρας που ενημέρωσε την πυροσβεστική.

«Με ενημέρωσε η θεία μου για τη φωτιά, καθώς είχε εγκλωβιστεί στο διαμέρισμα από τους καπνούς. Ήρθαν οι πυροσβέστες και την έσωσαν» δήλωσε συγγενικό πρόσωπο ενοίκου της πολυκατοικίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις