Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορονοϊό

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορονοϊό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορονοϊού πραγματοποιείται αυτή την ώρα στην Θεσσαλονίκη. Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο Λευκό Πύργο, ενώ έχει προγραμματιστεί και πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. 

Εκατοντάδες άτομα, διάφορων ηλικιών, είναι συγκεντρωμένα στη λεωφόρο Νίκης, μπροστά από το Λευκό Πύργο, και – όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ – θα ακολουθήσει πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το κάλεσμα για την συγκέντρωση διαμαρτυρίας απευθύνθηκε μέσω social media και με αφίσες σε διάφορα σημεία της πόλης που μεταξύ άλλων αναγράφουν «όχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό… δεν περνάει ο φασισμός».

Δείτε φωτογραφίες:

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους άτομα διαφόρων ηλικιών ακόμη και παιδιά με κάποιους από αυτούς να κρατούν στα χέρια τους ελληνικές σημαίες, σημαίες του Βυζαντίου, ακόμα και εικόνες και σταυρούς.

Δείτε βίντεο:

Σε εξέλιξη βρίσκεται και νέα διαδήλωση από αντιεμβολιαστές στο Σύνταγμα, με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του εμβολίου κατά του κορονοϊού, αλλά και των μέτρων για την πανδημία. Και όλα την ώρα που καταγράφεται «έκρηξη» νέων κρουσμάτων κορονοϊού, με τον ΕΟΔΥ να ανακοινώνει 2.972 νέες μολύνσεις μόνο το τελευταίο 24ωρο σε όλη την Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Τετάρτη 21 Ιουλίου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ότι τις τελευταίες 24 ώρες στην Αττική καταγράφηκαν 1.266 (!) νέα κρούσματα και 236 στη Θεσσαλονίκη (σ.σ. διαβάστε αναλυτικά την γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων).

Με πληροφορίες και από grtimes.gr

Πηγή φωτογραφιών: ΙΝΤΙΜΕ και grtimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις