Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένοι συγγενείς και γείτονες για τη διπλή αυτοκτονία μητέρας, γιου – «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε»

Θεσσαλονίκη: Συγκλονισμένοι συγγενείς και γείτονες για τη διπλή αυτοκτονία μητέρας, γιου – «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε»

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της διπλής αυτοκτονίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ συγκλονίζει η οικογενειακή τραγωδία που αποκαλύπτεται μετά τον θάνατο μητέρας και γιού.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (27.06.2022) οι τραγικοί πρωταγωνιστές της διπλής αυτοκτονίας, η 77χρονη μητέρα και ο 50χρονος γιος της πήραν την απόφαση να βάλουν τέλος στη ζωή τους, πέφτοντας στη θάλασσα με το αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή Νέοι Επιβάτες.

Αφού έδεσαν με χειροπέδες τα χέρια τους στο τιμόνι, οδήγησαν το αυτοκίνητο μέχρι τους Νέους Επιβάτες και το έριξαν στη θάλασσα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν φροντίσει να φορτώσουν σακιά με άμμο μέσα στο αυτοκίνητο προκειμένου να είναι σίγουροι πως θα ολοκληρώσουν το σχέδιό τους.

Το newsit.gr βρέθηκε στη γειτονιά που έμεναν η μητέρα με τον γιό και συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογενειακή τραγωδία. Τον Σεπτέμβριο του 2021, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από τη ζωή η αδελφή του 50χρονου και λίγους μήνες αργότερα πέθανε από τη στενοχώρια του ο πατέρας της οικογένειας που αντιμετώπιζε ήδη προβλήματα υγείας.

Γείτονας της οικογένειας περιγράφει στο newsit.gr πως μητέρα και γιος ήταν κλεισμένοι στον εαυτό τους:

«Ήταν πολύ ήσυχοι άνθρωποι. Δεν μιλούσαν πολύ, δεν τους βλέπαμε πολύ. Ένα καλημέρα είχαμε μόνο. Ήταν πολύ πονεμένοι άνθρωποι. Ο πατέρας δεν είχε αντέξει τον χαμό της κόρης του. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε το κακό που έγινε. Πως βρήκαν το κουράγιο να δώσουν τέλος στη ζωή τους; Ξεκληρίστηκε ολόκληρη η οικογένεια».

Το newsit.gr συνάντησε τον θείο (φωτογραφία πάνω) του 50χρονου που ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει το τραγικό συμβάν:

«Είναι δύσκολο για όλους μας. Χάθηκε όλη η οικογένεια μέσα σε 1,5 χρόνο. Δεν ήταν καλά ψυχολογικά ούτε η μητέρα ούτε ο γιος. Προσπαθούσα να τους βοηθήσω όπως μπορούσα. Τελευταία φορά τους είδα το Σάββατο (25.06.2022) αλλά δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που θα ακολουθούσε. Η μητέρα δυστυχώς είχε πει ξανά αρκετές φορές πως θα ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή της. Είχαν νοσηλευτεί και οι δύο σε ιδρύματα πριν από λίγο καιρό. Λυπάμαι πολύ».

Ρεπορτάζ: Άγγελος Λαμπίδης

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις