Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συλλαλητήριο αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες έκανε το ΚΚΕ – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

“Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τις πολεμικές επιχειρήσεις ΝΑΤΟ – ΕΕ”, ήταν το σύνθημα του συλλαλητηρίου αλληλεγγύης προς τους πρόσφυγες στο οποίο κάλεσε η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στην ομιλία του ο Γρηγόρης Κλιγκόπουλος, μέλος του γραφείου περιοχής της Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, είπε ότι η κυβέρνηση και η ΝΔ ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ο καλύτερος διαχειριστής του προσφυγικού, ″την ώρα που υποστηρίζουν όλοι μαζί την υλοποίηση των αποφάσεων της ΕΕ και του ΝΑΤΟ που ευθύνονται για τον εγκλωβισμό χιλιάδων ψυχών στην Ελλάδα″.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

″Η πραγματική αλήθεια, η μοναδική αλήθεια, είναι ότι κανένας άνθρωπος δεν θέλει να φύγει από τον τόπο που γεννήθηκε και ζει την οικογένεια του, δεν φεύγει από τον τόπο του για να λιαστεί στην πλατεία Βικτωρίας. Φεύγει γιατί είναι θύμα των ιμπεριαλιστικών πολέμων και επεμβάσεων″, πρόσθεσε. Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης, με σύνθημα ″Έλληνες και ξένοι, εργάτες ενωμένοι″.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, EUROKINISSI

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε