Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για κλοπή βενζίνης από παρκαρισμένο αυτοκίνητο – Ύβρεις και μάχη με αστυνομικούς

αυξήσεις στα καύσιμα

Η περιπολία στη Θεσσαλονίκη έφερε τρεις συλλήψεις για κλοπή βενζίνης από παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Οι νεαροί δράστες αντιστάθηκαν και κινήθηκαν κατά των αστυνομικών…

Οι δράστες στη Θεσσαλονίκη άρχισαν να κλέβουν βενζίνη από αυτοκίνητο αλλά εκείνη την ώρα έτυχε να περνάει από το σημείο ένα περιπολικό της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί κατέβηκαν και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους τρεις λίγο πριν ολοκληρώσουν την κλοπή. Ο ένας από αυτούς αντιστάθηκε και πάλεψε με τους αστυνομικούς, που τελικά κατάφεραν να τον βάλουν στο περιπολικό. Στο τμήμα που μεταφέρθηκαν οι δύο από τους τρεις, απείλησαν και εξύβρισαν τους αστυνομικούς, με την υπόθεση να περνάει στα χέρια της δικαιοσύνης.

Πλήρωμα Περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβε έπειτα από αναζητήσεις, πρώτες πρωινές ώρες της 15-12-2022 , δύο άτομα, ηλικίας 18 και 17 ετών αλλά και έναν 27χρονο αλλοδαπό, οι οποίοι στην περιοχή της Σταυρούπολης, παραβίασαν το ρεζερβουάρ αυτοκινήτου και αφαίρεσαν καύσιμα.

Κατά την ακινητοποίησή τους, ο 17χρονος απείλησε τους αστυνομικούς και προέβαλε αντίσταση, ενώ στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά, όπου οδηγήθηκαν, ο 17χρονος και ο 18χρονος, απείλησαν και εξύβρισαν τους αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις