Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για διαρρήξεις, κλοπές και μία ληστεία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη μέλος εγκληματικής οργάνωσης για διαρρήξεις, κλοπές και μία ληστεία

Η σύλληψη στη Θεσσαλονίκη ήρθε μετά την αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών από την αστυνομία. Ο 37χρονος ήταν μέλος μιας καλά οργανωμένης σπείρας…

Συνελήφθη 37χρονος, σε οικισμό Ρομά στην περιοχή των Διαβατών, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, έπειτα από στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για εγκληματική οργάνωση, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, πλαστογραφία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς ήταν μέλος εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2023 από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, η οποία διέπραξε 64 διαρρήξεις οικιών, μία διάρρηξη εταιρείας, δεκαοκτώ κλοπές κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας και μία ληστεία, σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, με λεία που ανέρχεται τουλάχιστον στο συνολικό ποσό των 200.000 ευρώ.

Επιπλέον, κατά την επιχείρηση, ελέγχθηκαν 42 άτομα και 26 οχήματα, ενώ συνελήφθη 41χρονος για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις