Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε δύο μοτοσικλετιστές και εξαφανίστηκε

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε δύο μοτοσικλετιστές και εξαφανίστηκε
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο ασυνείδητος οδηγός στη Θεσσαλονίκη πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε και στις δύο περιπτώσεις. Τα τροχαία προκάλεσαν την κινητοποίηση αστυνομικών…

Στα 84 χρόνια του συνεχίζει να οδηγεί και την Πέμπτη 22 Ιουνίου του 2023, λίγο έλειψε να στοιχίσει δύο ανθρώπινες ζωές στη Θεσσαλονίκη. Παρέσυρε τις μηχανές διαδοχικά και έσπευσε να απομακρυνθεί από την Καλαμαριά. Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Ευτυχώς οι δύο οδηγοί που παρέσυρε νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της αστυνομίας: «αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας στη Θεσσαλονίκη, βραδινές ώρες της Πέμπτης 22 Ιουνίου, στο πλαίσιο αναζητήσεων, συνέλαβαν έναν 84χρονο, ο οποίος νωρίτερα την ίδια ημέρα, κινούμενος με επιβατικό αυτοκίνητο στην περιοχή της Καλαμαριάς, ενώ συγκρούστηκε διαδοχικά και σε δύο διαφορετικά σημεία με δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, αποχώρησε από τους τόπους των ατυχημάτων».

Ο συλληφθείς, μετά τις αστυνομικές ενέργειες, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομεία στη Θεσσαλονίκη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις