Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δυο ομογενείς που είχαν ρημάξει καταστήματα τυχερών παιχνιδιών

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δυο ομογενείς που είχαν ρημάξει καταστήματα τυχερών παιχνιδιών

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δυο ομογενείς στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι είχαν κάνει εννιά ένοπλες ληστείες σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών.

Η λεία από τις ληστείες στα καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στη Θεσσαλονίκη ξεπερνάει τις 28.000 ευρώ, τόσο σε μετρητά όσο και σε τυχερά δελτία, ενώ οι δυο άνδρες συνελήφθησαν το προηγούμενο 24ωρο και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή.

Οι δυο ομογενείς 41 και 46 ετών έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας, όταν επιχείρησαν να ληστέψουν ένα ακόμη κατάστημα τυχερών παιχνιδιών, αυτή τη φορά κοντά στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης, στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Ο ιδιοκτήτης όμως φέρεται να αντιστάθηκε, με συνέπεια οι δύο ένοπλοι να τραπούν σε φυγή και λίγο αργότερα να συλληφθούν. Από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει η εμπλοκή τους σε εννέα ένοπλες ληστείες που πραγματοποιήθηκαν από τον περασμένο Νοέμβριο σε ισάριθμα καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στη δυτική Θεσσαλονίκη (Αμπελόκηποι, Νεάπολη, Συκιές και Σταυρούπολη) αλλά και στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με τις αρχές οι δυο άνδρες απέσπασαν μετρητά ύψους 19.120 ευρώ και τυχερά δελτία αξίας 9.260 ευρώ, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις