Τρίτη, 7 Μαΐ
26oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται με υποβρύχιες κάμερες οι έρευνες στον Αξιό για τον 61χρονο αγνοούμενο

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται με υποβρύχιες κάμερες οι έρευνες στον Αξιό για τον 61χρονο αγνοούμενο

Με υποβρύχιες κάμερες συνεχίζονται σήμερα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 61χρονου, στον Αξιό, που αγνοείται από το Σάββατο (04.03.2023), όταν εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του σταθμευμένο στη γέφυρα του ποταμού από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας.

Όπως δήλωσε στο ThessToday.gr ο πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ) Χρήστος Ράμος, σήμερα, θα επιχειρήσουν με υποβρύχιες κάμερες μαζί με την ΕΜΑΚ στον ποταμό διότι τα νερά του Αξιού είναι πολύ θολά. Προσπαθούν να βρούν κάποιο στοιχείο του αγνοούμενου.

Οι έρευνες διεξάγονται εντός και παράκτια του ποταμού Αξιού. Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση του 61χρονου δηλώθηκε από συγγενικό του πρόσωπο στις αστυνομικές αρχές λίγο μετά τις 11.00 το πρωί του Σαββάτου και άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του με άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Διασώσεων της 2ης ΕΜΑΚ, αστυνομικούς και πυροσβέστες.

Στις έρευνες σήμερα εκτός από πεζοπόρα τμήματα και τη 2η ΕΜΑΚ, συμμετέχουν εναέρια μέσα (drone) ενώ από την ομάδα του ΟΦΚΑΘ βρίσκονται στο σημείο 8 εθελοντές, δύο χειριστές drone και δύο χειριστές κάμερας. Ο κ. Ράμος ανέφερε επίσης στο ThessToday.gr ότι «αν υπάρχει κάτι εντός του ποταμού, θα φουσκώσει μετά από τρεις με τέσσερις ημέρες και θα εμφανιστεί στην επιφάνεια». Σημειώνεται ότι υπάρχουν φόβοι για τη ζωή του 61χρονου άνδρα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται πώς άφησε ένα σημείωμα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις