Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τα χρειάστηκαν οι επιβάτες του λεωφορείου – Δεν έγινε επίθεση με πέτρα όπως πίστεψαν αρχικά [pics]

Θεσσαλονίκη: Τα χρειάστηκαν οι επιβάτες του λεωφορείου – Δεν έγινε επίθεση με πέτρα όπως πίστεψαν αρχικά [pics]

Μια ολόκληρη πόρτα λεωφορείου του ΟΑΣΘ έσπασε κατά τη διάρκεια πρωινού δρομολογίου. Πιο συγκεκριμένα, ήταν το λεωφορείο της γραμμής 34, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αριστοτέλους – Α. Ηλιούπολη…

Λίγο πριν φτάσει στην στάση Αντιγονιδών, ο δρόμος είχε κάποιες μικρές λακκούβες, με αποτέλεσμα τα τζάμια της πόρτας να σπάσουν λόγω του τραντάγματος. Ο οδηγός σταμάτησε το όχημα μόλις αντιλήφθηκε ότι έσπασε το τζάμι, κατέβηκε για να δει τι έγινε και μετά από πέντε λεπτά είπε στους επιβάτες να κατέβουν και να περιμένουν το επόμενο.

Ο Δημήτρης, φοιτητής που ήταν μέσα στο λεωφορείο, δήλωσε στο wepost.gr ότι “Τρόμαξα όταν έγινε αυτό, ήμουν ακριβώς δίπλα στην πόρτα. Ήμουν τελείως αφηρημένος, πήγα να γυρίσω το κεφάλι μου, ώστε να δω τον φίλο μου και ξαφνικά ακούω έναν ήχο σα να έσπασε κάτι, ήταν κι ακριβώς δίπλα μου”.

Ο Γιώργος, μαθητής λυκείου, δήλωσε ότι “Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο, η αλήθεια είναι ότι τρόμαξα λίγο, αλλά μετά είδα ότι δεν υπήρχε κάποιος κίνδυνος τραυματισμού, διότι δεν ήμουν και κοντά στην πόρτα”.

Μετά το περιστατικό, το λεωφορείο πήγε προς το αμαξοστάσιο. Δεν υπήρξε κανένας τραυματίας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις