Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο ένας για το χρηματοκιβώτιο που έκλεψαν και τους έπεσε στην παραλιακή

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο ένας για το χρηματοκιβώτιο που έκλεψαν και τους έπεσε στην παραλιακή

Το χρηματοκιβώτιο έκανε φτερά από σπίτι στη Θεσσαλονίκη, αλλά οι δράστες κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν μια ατυχία που συζητήθηκε. Την ώρα που απομακρύνονταν τους έπεσε και τα πρόσωπά τους, καταγράφηκαν από τα κινητά τηλέφωνα, αυτοπτών μαρτύρων…

Ταυτοποιήθηκε ο ένας από τους δύο δράστες που έκλεψαν χρηματοκιβώτιο τον περασμένο Αύγουστο και το οποίο τους έπεσε από το αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Νίκης, στη Θεσσαλονίκη. Για την κλοπή ταυτοποιήθηκε ως δράστης 23χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Ειδικότερα, ο 23χρονος από κοινού με συνεργό του, μετέβησαν σε διαμέρισμα όπου διαμένουν δύο ηλικιωμένοι και με το πρόσχημα ότι υπάρχει βλάβη στα ηλεκτρολογικά εισήλθαν σε αυτό και αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο περιείχε διάφορα έγγραφα και μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 4.500 ευρώ, καθώς και διάφορα κοσμήματα.

Οι δράστες φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο στο όχημά τους, αλλά κάποια στιγμή τους έπεσε, μπροστά στα έκπληκτα μάτια αυτοπτών μαρτύρων.

Εκείνη την ώρα από το σημείο περνούσαν πολλά άτομα τα οποία έσπευσαν να απαθανατίσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα τις κωμικοτραγικές στιγμές που διαδραματίζονταν μπροστά τους. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις