Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Τεράστια η τρύπα που άνοιξε σε δρόμο και έπεσε το λεωφορείο – Σοκαρισμένος ο οδηγός

Θεσσαλονίκη: Τεράστια η τρύπα που άνοιξε σε δρόμο και έπεσε το λεωφορείο – Σοκαρισμένος ο οδηγός

Αίσθηση έχει προκαλέσει ο κρατήρας που δημιουργήθηκε σε κεντρικό δρόμο στο Βότσι Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη, και «ρούφηξε» το μπροστινό μέρος ενός λεωφορείου.

Η Τροχαία αποφάσισε να διακόψει την κυκλοφορία όλων των οχημάτων επί της Εθν. Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με την Περιφερειακή Οδό έως τη συμβολή της με την οδό Αιγαίου, ενώ η κίνηση εκτρέπεται από το ύψος του Φοίνικα μέσω της Περιφερειακής Οδού και της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών.

Δείτε τις εικόνες από την τεράστια τρύπα

Σοκαρισμένος ο οδηγός

Σύμφωνα με τον οδηγό που ήταν σε σοκ, που μίλησε στο grtimes.gr, μόλις πέρασε το φωτεινό σηματοδότη με χαμηλή ταχύτητα, άκουσε έναν δυνατό θόρυβο και μετά το λεωφορείο… έπεσε!

«Κουβαλούσα ανθρώπους οι οποίοι πηγαίνανε στο εργοστάσιο. Όταν έφτασα εδώ, σταμάτησα να πάρω δύο άτομα που ήταν στη στάση. Εκείνη τη στιγμή άρχισε να υποχωρεί ο δρόμος», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δήμαρχος Καλαμαριάς: Άμεσα τα έργα αποκατάστασης 

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν έσπευσε στο σημείο, από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκε τόσο η ΕΥΑΘ και ο ΟΑΣΘ, όσο και η τροχαία ενώ επί ποδός βρίσκονται και οι άνθρωποι του δήμου οι οποίοι συνδράμουν.

Ο ίδιος μίλησε για “ένα φυσικό φαινόμενο” ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε από την ΕΥΑΘ, έκανε γνωστό πως σήμερα ή αύριο θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης.

Στο σημείο όπου σημειώθηκε η καθίζηση βρέθηκε γερανοφόρο όχημα, που απομάκρυνε το λεωφορείο. Ευτυχώς, από το συγκεκριμένο περιστατικό δεν σημειώθηκε τραυματισμός και οι περίπου 15 εργαζόμενοι κατέβηκαν μόνοι τους από το όχημα.

Ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός κάποιες μέρες μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Στο μεταξύ, λόγω της βροχόπτωσης και της ολισθηρότητας των δρόμων καταγράφηκαν από νωρίς τροχαία ατυχήματα σε διάφορα σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος. Πιο χαρακτηριστική είναι η περίπτωση Ι.Χ. αυτοκινήτου που ξέφυγε από την πορεία του καθώς κινούταν στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, πέφτοντας πάνω σε πέντε σταθμευμένα οχήματα. Ο οδηγός του τραυματίστηκε και παραλήφθηκε από ασθενοφόρο.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΙΔΗΣ, με πληροφορίες από: grtimes.gr.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις