Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Θεσσαλονίκη: Θα πλημμύριζαν τη Γλυφάδα με ηρωίνη και κοκαϊνη – Το σχέδιο των δραστών!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ποσότητες κοκαϊνης και ηρωίνης επρόκειτο να πουλήσουν, έναντι 100.000 ευρώ, μέλη συμμορίας εμπόρων ναρκωτικών, που συνελήφθησαν κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης σε περιοχή της Γλυφάδας, στην Αθήνα. Πρόκειται για τρεις…

Αλβανούς, οι οποίοι φαίνεται ότι ενεργούσαν καθ’ υπόδειξιν δύο έγκλειστων στις φυλακές Πατρών, ενός 42χρονου συμπατριώτη τους και ενός 49χρονου Έλληνα. Οι δύο τελευταίοι κατηγορούνται, σύμφωνα με τη δικογραφία, ως ηγετικά στελέχη της συμμορίας, την εξάρθρωση της οποίας ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Αστυνομικοί της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης είχαν πληροφορίες για τη δράση τους και μετά από επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη 25 Απριλίου στην Αθήνα, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ασφάλειας Αθηνών και λιμενικών της Υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου, οι τρεις αλλοδαποί (ηλικίας 33, 39 και 45 ετών) συνελήφθησαν.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν 1 κιλό και 181 γραμμάρια κοκαϊνης, καθώς επίσης 2 κιλά και 40 γραμ. ηρωίνης, ποσότητες που σκόπευαν να διαθέσουν προς πώληση έναντι ποσού που είχαν συμφωνήσει (106.500 ευρώ). Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε